reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Ja z kosmetyków dla dzidzi kupiłam wszystko jednej firmy - tak jak zalecają - bambino (mydełko, oliwkę i maść do pupy). Sudocrem ma dużo cynku i rzeczywiście lepiej go nie przedawkować a stosować tylko z razie zaczerwienienia. I podmywać wodą na przemian z chusteczkami. Chusteczki dostałam jakieś ale jeśli Fikołek będzie dobrze reagował to najzwyklejsze z Biedronki są podobno bardzo dobre (według opinii znajomych) i tanie.

Jesooo! nie mamy jeszcze decyzji w sprawie imienia!:szok::szok::szok:

A! i właśnie przyszedł śpiworek - z wełną taki 3 w 1 z możliwością przedłużania - jestem bardzo zadowolona:tak:.

I właściwie wszystko co niezbędne już mam.:-) Jeśli coś jeszcze kupię to na zapas, ale nie chcę tego robić bo to w "praniu" wyjdzie co naprawdę potrzebuję.

do mnie też przyszedł dzisiaj śpiworek i prześcieradełka:tak:
a torba jest już całkowicie spakowana.
wczoraj jeszcze wybrałam sie na wyprzedaże do h&m i udało mi się kupić dwa fajne dresiki dla synusia za połowę ceny czyli po 20 zł:tak::-D

Co do Esti TO ja mam wiesci....wychodza z Oliwierkiem jutro, niestety byly jakies komplikacje i y tego co wiem to maly byl w inkubatorze.....ale juz jest okej....
wiecej nie wiem bo jakies dyiwne te smsy do mnie przychodza w polowie urwane:confused:

Witam wszytskie styczniowe mamy :-)
Troszkę późno się przyłączam...ale lepiej późno niż wcale...
Najgorsze jest to, że nie wiem czy zdąrze nadrobić prawie 1000 stron postów...:baffled: Mogę wczesniej urodzić:-D

Witam nową mamusie. Szczerze powiem, ze nie wierzyłam iż ktoś sie jeszcze zgłosi.
Fatalnie sie czuje chce mi sie wymiotowac :-(.

reklama
Eh...to brak czasu sprawił, iż nie mogłam czynnie uczestniczyć w forum :baffled: Teraz siedze sobie w domku na L-4 i mogę udzielać się towarzysko... przyznam, że wczesniej podczytywałam watki...a wkońcu postanowiłam dołaczyć.
Ja też pierwszy dzień się tak kiepsko czuje...w dodatku ciepie na bezsenność, brzuch rozpiera mi od środka...nic tylko urodzić i mieć za sobą.

Do góry