reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Wkoncu powyciagalam wszystko z mebli ale to nie koniec jutro czka mnie cos gorszego nie wiem czy dam rade bo juz dzisiaj chodzic nie moge ani lezec i siedziec tak mnie napierdzielaja plecy ale maz obiecal ze jak wroci z pracy to mi masaz zrobi:-) Pumi jestem pod wrazeniem i pelna podziwu dla ciebie ze az tak szybko zaszlas znowu w ciaze bo ja myslalam ze to ja za szybko zaszlam i strasznie balam sie pojsc do lekarza zeby na mnie nie nakrzyczala bo kazala odczekac 4 miesiace ale postawilismy wszystko na jedna karte i jak poronilam 19 lutego to 27 marca mialam ostatnia miesiaczke i strasznie sie balam co dalej ale widze ze to nie tylko ja tez tak szybko zaszlam ponownie w ciaze i ciesze sie ze jest na forum ktos kto przezyl to samo co ja:tak:

reklama
Agnie pochwal sie suknia
xx_brawa.gif

Pandorax- robie to ciasto ale jest bardzo pracochlonne-znowu sie wpedzilam w gary na kilka godzin hihihi- mam nadzieje ze maz docieni.
co do tyg to wydaje mi sie bardziej ze to jest 18 bo tak mi wychodzi z kalendarza ktory prowadze od poczatku ciazy i tak tez mam wpisane w karcie ciazy.
a co do odczekania po poronieniu - u nas lekarz kazal od razu do dziela jak tylko bede gotowa- bez czekania- a ze pragnelam dziecka ponad wszystko - udalo sie . oczywiscie umieralam ze strachu na poczatku. ale moja kolezanka po poronieniu odczekala 6 miesiecy i umierala ze strachu rownie mocno jak ja- czas nie leczy ran po stracie...

Mili-rozumiem doskonale co chcialas powiedziec- jak mi mowilas o swoim nieszczesciu to tez w tobie znalazlam bratnia dusze.

ale co sie zdazylo to sie juz nie cofnie- oczywiscie przezylam to strasznie- tydzien wycia w nieboglosy i wzywania swojego utraconego dziecka. po dwoch tyg mialam zal do matek w ciazy i calego swiata a w trzecim tygodniu tak pragnelam znowu dolaczyc do grona tych najszczesliwszych ze dostalam obsesji. wlasciwie to bylismy pewni ze brzucho ktory mnie bolal wlasnie na owulke- boli -bo sie zbliza okres i pewni ze nic sie nie stanie-zadzialalismy. ja wyczekiwalam po tym fakcie @ a dostalam od losu dwie kreski na tescie w prezencie!

Doskonale cie rozumie ,mysmy tez chcieli jak najszybciej ale jednak wolalam poczekac na pierwsza@ .A dzisiaj w telewizji w rozmowach w toku byl wlasnie temat o utraconych dzieciach i na koniec prowadzaca spuentowala mowiac ze "dziecko w cale od nas nie odeszlo tylko przesunelo termin narodzin" i to mnie jakos tak na duchu podnioslo bo wlasnie we wrzesniu moj aniolek by sie urodzil i juz nie bede sie tak smucic bo wiem ze ono jest ze mna:tak:

pumi i mili rzeczywiście powinnyście medal dostać. :tak::tak:Ale ciesze sie bardzo ,ze wszystko jest już dobrze.
tylko tyle , ze to co przeżyłyście to wasze.:-(
pumi ja robię to ciasto ale nie z torebki, bo tam jest za dużo spulchniaczy , to niezdrowe dla dorosłych a co dopiero dla dzidzi.
a,
i jeszcze sprawdź czy nie ma azotanów bo są nie wskazane w ciąży.:nerd:
I nie jest takie pracochłonne to ciasto. :-):-):-)mężuś wszystko wynagrodzi;-)
Jedynie z czym długo schodzi to z łuskaniem orzechów, ale do tego zawsze dobieram mojego kolegę i łuska ile potrzebuję:-):-). a mleko SKONDENSOWANE sie SAMO GOTUJE, CO PRADA 3 GODZINY, TYLKO PAMIĘTAJ O DOLEWANIU WODY, BO MOJEJ ZNAJOMEJ wybuchło I zapaskudziła całą kuchnie, usnęła I zapomniała, ZE coś NA GAZIE zostawiła.
Powodzenia:-):-)

Hyhy, widziałam kuchnię po takim wybuchu :tak: Pretendowała do dzieła sztuki, tak fajnie była ociapana. ;D
A suknię zobaczycie, jak będę miała już fotki ślubne :) Co prawda nie odbędzie się na żadnym molo, tylko w USC, ale też będzie fajnie.
:p

Ale narobilyscie mi smaka na to ciasto a ja musze ograniczac slodkosci bo niedlugo wybieram sie na badanie poziomu krwi:-( Z mykam lulu wiec dobranoc mamusie poglaskajcie brzusie na dobranoc pa

reklama
Do góry