reklama
Anja78
matka superstar
ciuszki super a ceny zajeb.. kupuje firmowe ktore sie nie niszcza az tak w praniu, ai le razy taki dresik dziecko zalozy 2-3razy i juz wyrosniete:-)a dresiki firmowe sa po 50-100 w sklepie.
a po lumpexach chodzic nie lubie,nie znosze tego zapachu

a po lumpexach chodzic nie lubie,nie znosze tego zapachu

helena-lidia
Styczniowe mamy'08
Jobo gratulacje ja tez chce mala Amelke
A
aOLA
Gość
Jobo gratuluje Ale idziemy razem Nawet z wagą:-)
ja lubie kupowac na allegro Piotrusiowi już dużo ciuszków kupiłam Tzn teraz juz przestaje bo widze że mały niszczy ciuszki więc te uzywane nie sa takie fajne ale dla takich maluchów sa jak nowe a za pół ceny
Imiona oczywiście moge podopisywać To zdecydujcie
ja lubie kupowac na allegro Piotrusiowi już dużo ciuszków kupiłam Tzn teraz juz przestaje bo widze że mały niszczy ciuszki więc te uzywane nie sa takie fajne ale dla takich maluchów sa jak nowe a za pół ceny
Imiona oczywiście moge podopisywać To zdecydujcie
Anja78
matka superstar
oto chodzi Aola,noworodek nie zniszczy a dresy w gap, czy mothercare kosztuja bardzo duzo a na allegro kupilam kilka par po 10-15 zeta
a dzici w wieku 2lat biegaja, brudza sie,przewracaja i niszcza szybciej. wiec jak mozna oszczedzic na ciuszkach to czemu nie\i tak bedzie na 2-3 razy
a dzici w wieku 2lat biegaja, brudza sie,przewracaja i niszcza szybciej. wiec jak mozna oszczedzic na ciuszkach to czemu nie\i tak bedzie na 2-3 razy
Helou, gratulacje kamalodz i Jobo:-)
wy mnie tu nie straszcie, ja już uwierzyłam że będę miała małego chłopczyka
dzidzia, jesteś super dzielna kobitka, pomożemy Ci ile będzie trzeba. Wygaduj się ile potrzebujesz, a D oczywiście zabierz na 3d - z tego co opisujesz to on taki trochę mało zdecydowany życiowo, może potrzebuje żeby go czasem pchnąć, podpowiedzieć a nawet wymusić czy wymagać.
I powodzenia na egzaminie!
Ciuszki macie fajowe, ja ciągle czekam na to co dostanę (już obiecane) więc nie chcę wydawać niepotrzebnie, zwłaszcza że muszę liczyć się z kasą.
Wpisywanie imion w listę może być, tylko w moim na przykład wypadku będzie problem, bo my mamy tyle pomysłów, że to się jeszcze może sto razy zmienić
.

wy mnie tu nie straszcie, ja już uwierzyłam że będę miała małego chłopczyka

dzidzia, jesteś super dzielna kobitka, pomożemy Ci ile będzie trzeba. Wygaduj się ile potrzebujesz, a D oczywiście zabierz na 3d - z tego co opisujesz to on taki trochę mało zdecydowany życiowo, może potrzebuje żeby go czasem pchnąć, podpowiedzieć a nawet wymusić czy wymagać.
I powodzenia na egzaminie!Ciuszki macie fajowe, ja ciągle czekam na to co dostanę (już obiecane) więc nie chcę wydawać niepotrzebnie, zwłaszcza że muszę liczyć się z kasą.
Wpisywanie imion w listę może być, tylko w moim na przykład wypadku będzie problem, bo my mamy tyle pomysłów, że to się jeszcze może sto razy zmienić
. dzidzia214
Styczniowe mamy'08
dziewuszki ja tu na chwilke... musze sie dalej uczyc, a zrobilam sobie przerwe i pojechalm z D do jego siostry, do 3 tyg Maluszka... kurcze jaki On slodki i silny.....
Helenko nie mam zielonego pojecia co oznacza cukier w moczu....
Anija78 przesliczne ubranka.... kurcze jakbym znala plec to nawet odkupilabym od Ciebie... hiihihihihi.....
Jobo gratuluje Amelki i pojawiaj sie czesciej!!!!
Sylka to samo slyszalam odnosnie plci..... jutro ide na 3d i zapytam lekarza.....
D idzie ze mna... ciekawa jestem czy moj gin go pozna- hahahaha.... wiecie, mysle, ze D sie tego przestraszyl..... ze gosciu pozna, ze 4 lata temu byl z inna kobita.... a moj gin jest cietyw swych zartach.... wiec moze byc ciekawie.....
Justice nawet nie pisz mi o tym filnie bo mnie slabi,............
Pandorax nic sie nie martw, byly jaderka to chlopczyk bedzie na pewno!!!!!!
a ja jestem tak podenerwowana jutrem ze nie zdajcie sobie sprawy.... poucze sie jeszcze 2 h i wroce tu zobaczyc co popisalyscie
uciekam...... rrrrrrrrrrrrr denerwuje sie
Helenko nie mam zielonego pojecia co oznacza cukier w moczu....
Anija78 przesliczne ubranka.... kurcze jakbym znala plec to nawet odkupilabym od Ciebie... hiihihihihi.....
Jobo gratuluje Amelki i pojawiaj sie czesciej!!!!
Sylka to samo slyszalam odnosnie plci..... jutro ide na 3d i zapytam lekarza.....
D idzie ze mna... ciekawa jestem czy moj gin go pozna- hahahaha.... wiecie, mysle, ze D sie tego przestraszyl..... ze gosciu pozna, ze 4 lata temu byl z inna kobita.... a moj gin jest cietyw swych zartach.... wiec moze byc ciekawie.....
Justice nawet nie pisz mi o tym filnie bo mnie slabi,............
Pandorax nic sie nie martw, byly jaderka to chlopczyk bedzie na pewno!!!!!!
a ja jestem tak podenerwowana jutrem ze nie zdajcie sobie sprawy.... poucze sie jeszcze 2 h i wroce tu zobaczyc co popisalyscie
uciekam...... rrrrrrrrrrrrr denerwuje sie
Czołem dziewuszki..ja po zakupkach..tym razem w lumpeksie...Jesu jakie ładne ciuszki są dla takich maleństw...Kupiłam dwie pary spodni, w ogole nie zniszczone...Normalnie szokkk
dla siebie kupiłam dzinsy..nawet niezłe bo tylko w pasie luzniejsze a tak to dobre i nie wygladaja jak worek na smieci.. bo tak mi sie kojarza spodnie dla ciezarnycch...(w takim prochowcu chodziła cała ciaze bratowa mojego meza-grrrr, nie znosze jej).Dzidzia nie przeucz sie, teraz to Ty masz sie wyluzowac a nie stresowac jakimis tam egzaminami....Do łóżka marsz i odpoczywać!!!
Jutro jade na jakies tam ognicho zorganizowane przez moja tesciową- nie wiem jak to przezyje. dzis zadzwoniła i nawet sie nie zapytała jak sie czuje...PORACHA
dla siebie kupiłam dzinsy..nawet niezłe bo tylko w pasie luzniejsze a tak to dobre i nie wygladaja jak worek na smieci.. bo tak mi sie kojarza spodnie dla ciezarnycch...(w takim prochowcu chodziła cała ciaze bratowa mojego meza-grrrr, nie znosze jej).Dzidzia nie przeucz sie, teraz to Ty masz sie wyluzowac a nie stresowac jakimis tam egzaminami....Do łóżka marsz i odpoczywać!!!Jutro jade na jakies tam ognicho zorganizowane przez moja tesciową- nie wiem jak to przezyje. dzis zadzwoniła i nawet sie nie zapytała jak sie czuje...PORACHA
reklama