reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Chodzę prywatnie. Mówiłam mu o moich obawach ,ale on gada że jeszcze jest czas na to, że się okaże pod koniec. A mnie takie życie w niepewności wkurza, bo nie wiem na czym stoję. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
helenko ty szybko idź do tej pielęgniarki informuj nas biedactwo.:nerd::nerd:
a jak się jeszcze zdenerwujesz to zaszyj się gdzieś w domu, gdzie cię nikt nie znajdzie i oddychaj głośno przez usta i bardzo, bardzo powoli. to pomaga. :tak::tak::tak::tak::tak::tak:ja tak robię.:tak:
wczoraj właśnie doprowadziła mnie do szału moja matka.Zadzwoniła po kilku miesiącach nie zapytać przypadkiem jak się czuję i co z dzieckiem, ale z wielkim wyrzutem dlaczego nie byłam na weselu u jakieś tam ciotki i że list do mnie przyszedł. No nie mogę ja się chyba wypisze z tej rodziny:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
może dlatego tak mnie wczoraj serce kuło, ale kuło mnie też w sobotę i w niedzielę:dull:

to tym bardziej powinien ci już zapisać cc.:wściekła/y::wściekła/y: Co za konował:wściekła/y::wściekła/y:
powiedz , ze wolisz w spokoju donosić tą ciążę, a nie wciąż drżeć o rodzaj zakończenia i zdrowie dziecka
a jak nie to zmień lekarza.
w każdym bądź razie cc ci się należy, w końcu wszyscy płacimy podatki i jesteśmy ubezpieczeni to on niech łaski nie robi:wściekła/y:

to tym bardziej powinien ci już zapisać cc.:wściekła/y::wściekła/y: Co za konował:wściekła/y::wściekła/y:
powiedz , ze wolisz w spokoju donosić tą ciążę, a nie wciąż drżeć o rodzaj zakończenia i zdrowie dziecka
a jak nie to zmień lekarza.
w każdym bądź razie cc ci się należy, w końcu wszyscy płacimy podatki i jesteśmy ubezpieczeni to on niech łaski nie robi:wściekła/y:

oooo - tak mu powiem własnie !!

A w ogóle to mój M chce iść ze mną na kolejną wizytę...się będzie działo...powiedział, że on z nim osobiście porozmawia.....bbrbrrrrrr.... się będzie działo....

cześć dziewczyny dłllllllllllugo mnie nie było i mam co nadrabiać
GRATULACJE DLA MAM DZIEWCZYNEK I CHŁOPAKÓW czy nie dopatrujecie sie jakiejś reguły co do płci i terminów porodu na naszej liście?????

ja dziś nie najlepiej sie czuje przegiełam z zakupami łazienkowymi nic nie dzwigałam ale łazenie po marketach ufff ale juz to co najważniejsze kupione
muszę jeszcze dopiąć szczególiki i juz tak niewiele do swojego
dzisiaj byłam u faceta od szaf wnękowych i montaż na początku przyszłego tyg także do 10-10 powinnam mieć szafy i łazienke HURRRA moze sie uda imieniny RAfała wyprawić na swoim

włoski udane:-):-):-):tak::tak:
jajku jak ja bym już chciał mieć takie długie, eh.....

dzisiaj okupuje z rana bb bo mój mężulek śpi po nocy i muszę sie w domku cicho zachowywać, a on ma bardzo lekki sen:tak::tak:

reklama
Do góry