reklama
ho ho ho widze ze same imprezki w ten weekend. Donia i Justice wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek. Justice wszystkiego najlepszego z okazji pierwszej rocznicy slubu, duzo duzo szczescia;-)
:-) Pumi bidulko nie smuc sie juz:-(
:-) Pumi bidulko nie smuc sie juz:-(e-stera
Fan(ka)
A ja już po szkole i zaraz na zakupy po prezent i na parapetówę

Jeszcze teściom trzeba prezent kupić bo jutro mają rocznicę , 42!!!!!!!!

Jeszcze teściom trzeba prezent kupić bo jutro mają rocznicę , 42!!!!!!!!
ewa_adu
Fanka BB :)
A mój mąż wcale nie jest taki zapominalski i jednak nie jest to reguła
Przedwczoraj mieliśmy kolejną rocznicę ślubu i przyjechał z pracy z pięknym bukietem czerwonych róż i dwoma pizzami i colą 
myszorka
mama Kokonelki i Gabisi
100 lat 100 lat 100 lat ..............:-) dla jubilatek
ja już po szaleństwie zakupowym w marketach niestety BUDOWLANYCH
łazienka zbliża sie ku końcowi!!!! dużo dzis kupiliśmy no i nareszcie zdecydowaliśmy sie na krany RANY JULEK CIĘZKO mam nadzieje że następna wizyta to juz tylko przyjemność wybierania dekoracji i dodatków
niby we wtorek KONIEC?!?!?! sama w to nie wierze facet idzie jak burza
brzuszek juz mniej boli dzisiaj juz z mezulkiem wiec poprzytula pomasuje i mam nadzieje na jutrzejszy spacer bo cały tydzień tylko praca i praca a KOKO tak tęskni
co do prania rzeczy polecam JELP do dziś w nim piorę Kornelka jest alergikiem ale nic jej po nim nie jest
dziwie sie tylko ze juz pierzecie ?
ja jakos jeszcze o tym nie mysle ale moze to przez remonty a jak sie przeprowadze to tez zacznę o tym myślec?
ja już po szaleństwie zakupowym w marketach niestety BUDOWLANYCH
łazienka zbliża sie ku końcowi!!!! dużo dzis kupiliśmy no i nareszcie zdecydowaliśmy sie na krany RANY JULEK CIĘZKO mam nadzieje że następna wizyta to juz tylko przyjemność wybierania dekoracji i dodatków
niby we wtorek KONIEC?!?!?! sama w to nie wierze facet idzie jak burza
brzuszek juz mniej boli dzisiaj juz z mezulkiem wiec poprzytula pomasuje i mam nadzieje na jutrzejszy spacer bo cały tydzień tylko praca i praca a KOKO tak tęskni
co do prania rzeczy polecam JELP do dziś w nim piorę Kornelka jest alergikiem ale nic jej po nim nie jest
dziwie sie tylko ze juz pierzecie ?

ja jakos jeszcze o tym nie mysle ale moze to przez remonty a jak sie przeprowadze to tez zacznę o tym myślec?
reklama