e-stera
Fan(ka)
Ciekawe jak tam dzidzia czuję się w nowej roli -żony?Chyba już się wprowadziła do D?Dzidzia odezwij się i nam opowiedz wszystko i dawaj zdjęcia

Sylka jak się spisał hydraulik?

Sylka jak się spisał hydraulik?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

. Ale tak naprawdę są kochani i wspierają mnie w ciąży jak mogą.
Miłego ćwiczenia.
taka prawda,ze jak termin mam na 18 to rownie dobrze mode urodzic 4stycz
wiec ruszam do ataku w listopadzie jak ktoras z was chce taka liste to moge przefaxowac albo wyslac mailem podobna wersje, jest naprawde dokladna i pomocna szczegolnie dla mam ktore rodza po 1
. Muszę zacząć przynajmniej sporządzać listę niezbędnych zakupów.