reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

ewa_adu ja też mam ostatnio manie sprzątania tylko że mi mąż nie pozwala:blink:.Ja zamierzam prać ubranka w listopadzie, jak już nie będę pracować:tak:

Mi niestety listopad odpada bo jadę z Julią na jakieś dwa - trzy tygodnie do szpitala na rehabilitację. Więc pakowanie, potem tam będę, a potem rozpakowywanie, prasowanie itp...
A w grudniu święta. :-D:-D

reklama
no widzisz a ja jeszcze nic od nikogo nie dostałam i raczej sie nie spodziewam. :no:
jedynie słyszę, ze każdy przyniesie jak sie już urodzi.
a ja mam to w nosie, bo co dziecko ma mi nagie i bose leżeć, bo będę czekała, aż mi ktoś coś przyniesie albo nie:no:

ja na krotko moja corka wlasnie zarzygala mi luzko i pol pokoju w nocy bede miala dyzur przy niej a potem pewnie wezmie lukasza mam dosyc ide ubrac do konca posciel mnie pewnie wezmie na imprezie zebym sie lepiej bawila:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ewa no to co , ze święta.święta są pod koniec grudnia
Przecież ty nic nie będziesz robić jak tylko leżeć :tak::tak::tak:
Helenko ja proponuje kwarantannę dla ciebie a dziećmi niech sie mąż zajmie

Ewa no to co , ze święta.święta są pod koniec grudnia
Przecież ty nic nie będziesz robić jak tylko leżeć :tak::tak::tak:

Hehe :-) Jak się ma w domu trzylatka to się nie ma czasu na leżenie. Ale pomarzyć dobra rzecz. Mój mąż całymi dniami w pracy, bo zwolnił nam się pracownik i póki się nie znajdzie to trzeba samemu interesu pilnować. Więc mi pozostaje sprzątanie, gotowanie, prasowanie i codzienna rehabilitacja JUlki. NA szczęście teraz już tylko raz dziennie.

no tak Ewcia zapomniałam, ale wiesz , ze w grudniu szczególnie my musimy sie oszczędzać.:tak::tak:
wiesz dlaczego?:tak::tak:
a ja ciągle ćwiczę lenia:-):-). Bardzo to lubię;-):-D bo mi dzidzia takie akrobacje odprawia w brzuszku, że aż się martwię, bo niedługo już nie będzie się tak żwawo i często ruszać to ja chyba w depresje wpadnę.:tak::tak:

Mój dzidziuś też ostatnio się baaardzo ruchliwy zrobił. MOje żebra już nie wyrabiają, całe obolałe są tak mnie kopie. Z Julcią to samo było. Dolna część żeber - szok:-D:szok::-D:szok: Ale fajne uczucie :laugh2: MOże kopać do woli. :laugh2::laugh2::laugh2:

U ciebie Ewcia to już wysokie loty bo u mnie brzuszek jedynie 2 palce nad pępek i do żeber jeszcze maleństwo nie dostaje. :no::-):-):-)
Ale potrafi matce dać w kość bo już zlokalizowało pęcherz hihihihi
i w ekstremalnych momentach jestem gotowa nasikać w garstkę hihihihi

reklama
Mi tez nikt nie przynosi zadnych ciuszkow chociaz sie wcale nie spodziewałam wole sama kupic niz potem słuchac ze ktos cos moze za duzo dał

Do góry