helena-lidia
Styczniowe mamy'08
A Ja o dziwo mam od kilku dni wspanialy humor i bardzo dobrze sie czuje
dzis wyprasowalam wielka sterte ubran jutro moze wypiore jakies ubranka dla malenstwa takie wieksze 74-92 nie mam co ze soba zrobic i bardzo sie niecierpliwie bardzo bym chciala juz urodzic Jestem ciekawa jak beda sie zachowywac dzieciaki gdy malenstwo sie urodzi teraz nie moga sie doczekac ale co bedzie potem?
dzis wyprasowalam wielka sterte ubran jutro moze wypiore jakies ubranka dla malenstwa takie wieksze 74-92 nie mam co ze soba zrobic i bardzo sie niecierpliwie bardzo bym chciala juz urodzic Jestem ciekawa jak beda sie zachowywac dzieciaki gdy malenstwo sie urodzi teraz nie moga sie doczekac ale co bedzie potem?

?? No a pierwsza noc na nowym mieszkanku to nie moze byc przespana. BAW sie dobrze;-)
duzoooooooooo.....Mam do Was pytanko. Czy któraś z was jest ubezpieczona w KRUS??bo nurtuje mnie temat zwolnienia lekarskiego...bo jedni mówią ze to pierwsze musi być na min. 30dni a ja dostałam na 2 tygodnie a następne na 3 tyg wiec ciągłosć jest a zwolnień jest jak by na to nie patrzeć 2. no i w sumie jest więcej niż 30 dni ale na 2 zwolnieniach.P. doktor mówiła ze rzadko daje od razu na 30 dni, najczęściej właśnie po 2-3tyg i jakoś takie też uznają.....i jeszcze jedno te zwolnienia trzeba od razu zanosić,bo pani w KRUSie powiedziała ze można wszystkie na raz w styczniu, Ale spotkałam sie z b. niedoiformowanymi pracownikami KRUSu wiec dlatego pytam Was....Ale nagmatwałam, mam nadzieję ze mnie zrozumiałyście...