reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Majopa- wielgaśne gratulacje:-)Ciesze sie bardzo, że juz niektore z nas maja to zA soba...
Agnie- ja tez mysle o kupnie cichow w rozmiarze mniejszym niz mam obecnie. Tym bardziej kurde, że wszystkie wyprzedaze skoncza sie po moim porodzie:-(
Co do stanikow- to ja ostatnio zaszalalam i poszlam kupic kilka z mysla ze to juz bedzie miseczka C. I dupa- musialam kupic 75 B bo w C to sie topily moje balony
Girly- ja tez pochlaniam ksiazki. nie mam co robic tym bardziej ze jestem u tesciow a z moja tesciowa to ja se raczej nie pogadam.
A propo mojej cudnej tesciowej to dzis wymyslila ze pojdziemy wszyscy na obiad do restauracji bo jej drugi synek ma rocznice slubu- no i trzeba to uczcic. Kurde a na nasza rocznice to nawet smsa z zyczeniami nie wyslali. Znowu sie piekle. A mialam byc spokojna. Do dupy z postanowieniami

reklama
Dziewczynki- nie mamay jeszcze stycznia a juz 5 rozdwojonych jest w naszym gronie:-)
Czy ktos wie co dzieje sie z Sylka i Olą? Dawno ich nie bylo...

Asiulek-czy ta druga synowa była pierwsza, że teściowa bardziej o niej myśli???
nie wiadomo dlaczego ale tak juz się często zdarza, że pierwsze synowe i pierwsze wnuki maja lepiej!!

jeśli chodzi o wyprzedaże to też palce obgryzam.:wściekła/y:
jak byłam w RESERVED to myślami chciałam wykupić połowę sklepu:baffled:
no ale jednak powstrzymałam się bo w najbliższych tygodniach bedą jeszcze ważne wydatki na dzidziola np;szczepienia!!!!;-)

Frodo- tak ta pierwsza synowa byla pierwsza.....Ale jest takim jełopem jakich malo na tym swiecie.....Ahhh szkoda gadac
co do ciuchów to tez wlaasnie pomyslalam o tym, że dzidzius bedzie wiele potrzebowal wiec dlatego tez sie wstrzymuje z kupnem czegokolowiek dla sibie:dry:

No to Asiu współczuję bo zawsze będziesz tą drugą:wściekła/y:
ja jestem w tej bardziej komfortowej sytuacji czyli udało mi się być pierwszą i widzę co się dzieje.
dlatego uważam, że jak ja będę kiedyś teściową to dwa razy się zastanowię zanim zrobię coś głupiego:wściekła/y:.

była u mnie wczoraj psiapsiułka, która ma tak jak ty i się żaliła, że to nie sprawiedliwe bo ona tylko teściowej w czym kolwiek pomaga a tamta nic!!!!!
ale to i tak nic nie daje, teściowa uważa, że ma tylko jedną synową:wściekła/y:

Jutro sylwester...jednyne co o onim mysle to to, żeby sie juz skonczyl...Nie mam weny zupelnie...a jeszcze okazuje sie ze 16 osob bedziemy mieli w domu:-(Masakra. A mialo byc tylko 8.....

Wiem Frodo, że zawsze bede ta druga. Nawet mnie to specjalnie nie przeraza ale najbardziej dolujace jest to, że moi tescie to naprawde inteligentni ludzie i nie widza jak tamta dziewczyna ich wykorzystuje....Wszyscy dookola to widza a moi tescie chyba sa slepi, ode mnie tego nie uslysza bo to i tak nic nie zmieni....
Jest mi tylko przykro ale coz....nie wychodzilam za maz po to by tescie mnie kochali ale ich syn;-)

Asia biedactwo doskonale cie rozumiem, my na sylwestra bedziemy u tesciow i tez bedzie sporo osob a mi sie tak nie chce tam isc najchetniej zostalabym w domciu przed telewizorkiem, tymbardziej ze juz sie stresuje tym ze w piatek mam isc do szpitala:baffled::szok:

reklama
Do góry