reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Ależ sie fatalnie czuje mowie wam. Młody ciagle sie napina i wymiotowac mi sie chce i czysczą mi sie kichy.
Bosche co ja napisałam, ze nie wezme jak sie uda, wezme jak nie nie uda ble ble ble. Miałam na mysli, ze jak nie uda mi sie znaleźć przed powrotem z urlopu macierzynksiego to wezme sobie 35 dni to akurat półtora miesiąca, wiec wroce do pracy jak bedzie miał poł roku.

reklama
znalazłam projekt ustawy o przedłużeniu macierzyńskiego do 20 tygodni
a na końcu napisane jest , ze ustawa wchodzi z dniem 1 stycznia 2008
ale nie wiem czy to przegłosowane czy nie:dry:

jak ktoś chce przeczytać..............

Załączniki

• macierzyński2008.pdf
    121,3 KB · Wyświetleń: 78
Pumi sny masz zajeboza hihii
mnie się dzisiaj śniło, ze mnie fryzjerka tak opędzlowała, ze się wstydziłam na ulicy pokazać i , ze bardzo ja okrzyczałam, a to moja koleżanka z podstawówki

Albi
tez bym chciała zmienić prace po macierzyńskim co prawda umowę mam do końca tego roku, ale chciałabym ją zmienić.
może mi sie uda, dlatego jak tylko urodzę to zaczynam od poszukiwania pracy.
bardzo bym chciała w szkole pracować a najgorsze jest to, ze jak zaszłam w ciąże to miałam 3 propozycje w szkołach nie mówiąc o innych, ale nie chciałam naciągać pracodawców, i teraz sie zastanawiam czy dobrze zrobiłam, bo jak zwykle wychodzi w życiu, że ten co jest złamasem i kombinuje to najlepiej na tym wychodzi.:dry::-(

Ja mam umowe od początku na czas nieokreslony a chce zmienic bo chce zarabiac wiecej, bo Marek chce isc na wychowawczy urlop.
Ja przed zajsciem w ciaze miałam rozmowe w GoodYear i dostałam tam prace ale musiałam odmowic bo juz wtedy wiedziałam, ze jestem w ciazy. Ost dyr zakupów z GY dzwonił do mnie i powiedział, ze jak tylko chce to mam prace ale w ich fabryce w Dębicy przy zakupie surówcow. Mało jest specjalistów od zakupu surowców a ja jestem kims takim, wiec mam propozycje co chwila ost, jakis miesiac temu zadzwonili do mnie i mieli prace w firmie budowlanej (znowu) za 14 tys ale z przyczyn wiadomych musiałam odmowic.

WOW praca za 14 tys!!!!!! Ale masz super Albi!
Nie robili mi wogole badan papierkiem lakmusowym. We czwartek po poludniu mam wizyte w szpitalu, wiec prosze, napisz czy badanie papierkiem pokazuje czy to czop- to o nie poprosze.

to u mnie jest odwrotnie, nie muszę dużo zarabiać. ale chciałabym , żebym miała satysfakcje z tego co robię.

a jeżeli chodzi o propozycje to u mnie było podobnie z tym , ze też odmawiałam z wiadomych względów

Pumis ja jak miałam wydzieline gęstą zielonego koloru w szpitalu w 12tc to sie okazało, ze mam grzybice. Nie wiem własnie jaki ten zielony kolor jest. Dlatego poprosiłabym o badanie papierkiem, bo pokaze czy to jakas infekcja czy co to jest. Bo szczerze to czop nie jest zielonkawy.

reklama
Badanie papierkiem lakmusowym może wykazać czy to co czujesz to zwykły śluz czy sączące się wody płodowe. Miałam takie badanie.

Do góry