Anja78
matka superstar
no i wyje
bede ja obserwowac a w poniedzialek ide na szczepienia wiec sie jeszze dopytam. ale mysle,ze polaczenie wersji dziuby i esti ma jakis sens
sama nie wiem, najgorszy stres jak nie wiadomo co z dzieckiem......
Esti przemywaj oczko zwykla czarna hermatka od zewnatrz do wewnatrz i sola fizjologiczna to nic groznego, tez tak moja miala i przeszlo po herbatce i soli
bede ja obserwowac a w poniedzialek ide na szczepienia wiec sie jeszze dopytam. ale mysle,ze polaczenie wersji dziuby i esti ma jakis sens
sama nie wiem, najgorszy stres jak nie wiadomo co z dzieckiem......Esti przemywaj oczko zwykla czarna hermatka od zewnatrz do wewnatrz i sola fizjologiczna to nic groznego, tez tak moja miala i przeszlo po herbatce i soli

Lenka,ktora ma 8 miesiecy tak sie na Zuzke patrzyla z niedowierzaniem,ze mozna byc takim malenkim.A jej starsza siostrzyczka Nadia(3 latka) opowiadala nam,ze ma 2 siostrzyczki.Tylko jedna przyszywana
chmurzy się.Mam zaproszenie na kawkę do koleżanki...chciałam iść piechotą.....spacerkiem to z pół godzinki ale jak będzie padać to nici z wyjścia.
- trzeba ją na rękach nosić, jak coś jem to na szybko w biegu bo zaraz się drze. No ale co zrobić takie są uroki macierzyństwa