reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Nanina gratulacje!:-D:-D:-D
Ja to słodyczy nie lubię więc nie mam z tym problemu......... w ciąży lubiłam
Mili ja to nie wierzę w takie rzeczy.może..............po prostu nastał ten dzień, ze twoja Natalka przerosła marudzenie:-)

reklama
My sie zbieramy do alergologa i pulmonologa.
Ciekawe co tam u dziuby i Martynki?Czyżby kazali im zostać??
Dziewczyny czy Wasze dzieciaczki też są takie ruchliwe?Oli to po prostu ciągle wyma****e nogami jakby na rowerze jeździł i rękoma cały czas macha

Pandi zazdroszczam, ja tez juz chce ważyc 53 na maxa. Jestem taka tłusta ;-(.
Esterka moj tez tak wymach uje i jak lezy na plecach i jak lezy na brzuszku, proboje tez całym tułowiem sie przekrecac na boki i jak lezy na brzuchu to mu sie to prawie udaje. Głową, jak lezy na pleckach to juz dano na boki przekreca i układa.

Kurcze moj Maks tez tak macha raczkami,w pewnym momencie myslalam ze jest jakis nadpobudliwy,ale jesli wasze dzieciaczki tez tak robia to jestem spokojniejsza:-D

ja dzis swietuje. wczoraj minelo osiem tygodni od porodu a dzis stanelam na wage i pokazala tyle samo co przed ciaza. wmawiam sobie, ze to dlatego, ze od dwoch dni nie jem slodyczy:-):-)
a karmisz piersia ??? nadal ?? mi do mojej wagi brakuje jeszcze 10 kilo :( szkoda gadac...
mili chyba sprobuje bo inaczej padne na twarz ...

melduje sie z powrotem!! bylysmy w szpitalu, malej zrobili pelno badan alergologicznych, bo te zmiany skorne moga byc przez uczulenie, pobrali jej krew przy okazji, mielismy konsultacje alergologa i dermatologa, mala ma byc pod opieka poradni alergologicznej, no i dostala ful masci i kropelek, ogolnie prawie 200zł zostawilam w aptece, no i w pon kontrola, oby jej to już zeszło!!

Oby,oby!3mamy kciuki!Bedzie dobrze :tak:
Z tym pluciem przez lewe ramie...Dziewczyeta alez musicie byc zdesperowane!:szok:
Moja dzisiaj potwooornie marudna.Byla.Bo odkrylam super uspokajacza.Odkurzacze gora!W prawdzie ja nie znosze tego monotonnego dzwieku.Ale plan na dzis wykonany wiec warto bylo!Teraz juz tylko czekamy niecierpliwie na tate. :-D

Dziuba witaj .........my mamy ten sam problem z Olim.....Też mamy mnóstwo leków i kropelek
Oliś jest dzieckiem alergicznym, ma atopowe zapalenie skóry:-(.
W aptece zostawiłam 150zł a u lekarza 80 zl.

u Martyny pediatra stwierdziła zmiany zapalne, dała maść z antybiotykiem, plus te kropelki od alergologa, jeszcze jakaś maść chłodząca, kolejna natłuszczająca, a jednej nie wykupiłam bo pani w aptece powiedziala ze jak smaruje Oilatum kreme to to może być zamiast... będę ją smarować non stop, żeby jej to zeszło!! a ona tak krzyczy że chyba 3piętra niżej ją słychać jak ją smaruje :zawstydzona/y:

reklama
Do góry