reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Dziuba a kazali Ci przejść na dietę?
Ja ma 2 maści na atopowe zapalenie skóry.....na szczęście na razie jest to początkowa faza.skórka na głowie bardzo mocno się łuszczu i zmiany na rączkach niewielkie.2 rodzaje kropelek na alergię min.Zyrtec , i leki od refluksu i leki na trawienie na poprawę apetytu i an przyrost masy ciała:baffled:

reklama
Agnie ja też wole na płaskim, chociaż wzrostem nie grzesze. Wiekszosc butów mam na płaskim ale ost kupiłam na małym obcasie.

ja ostatnio w gino rossi widzilam zajebiste na obsasie, ale gdzie z wozkiem i obcasem, w zime pomykam w oficerkach, latem japonkach , baletkach albo nike:-)
tez wole plaskie z tego samego powodu co agnie:baffled:takze tego lata raczej kupie nowe sportowe buciki a pwinnam chodzic w szpilach bo mam 160 ale srednio szpile pasuja do bojowek:-D

A ja kocham szpilki......ale latem tez chodzę w japonkach............nawet mam buty sportowe hihihihihihhi
Ale i tak będę zkładać szpilki na jakieś wyjścia:-D
Mam wiadomości od B-Asia:-)
"Kuba ma tendencję rosnącą ale nie dużą, bo nadal wskaźnik utrzymuje się na granicy............dr powiedział że zrobimy all wyjaśni obciążenie fenyloalanina i się okaże czy będzie tylko obserwacja ale zero choroby czy jej łagodna wersja, ze będzie mila lekką dietę, na szczęście typowa choroba i ścisła dieta mu nie grozi"
Jutro idą do domku

A kto zaczyna solarium od 10 minut..............:angry:idzie się najpierw na 5 i to na najsłabsze potem na 7 dwa razy , i dopiero można 10 minut.Nasmaruj się dobrze balsamem nawilżającym lub jakimś żelem chłodzącym po opalaniu.

Esterka ja tez nie wirze w takie rzeczy ale dzis znow usnela sama w lozeczku i byla przez caly dzien usmiechnieta moze to zwykly zbieg okolicznosci i nie wiem jak to wytlumaczyc moze tak jak mowi Szczypawka ze zdesperowana jestem i sprobowalam, a tak poza tym to gratulacje Esterka. Basia oby bylo ok, Dziuba dobrze ze jest w pozadku. Ja tez lubie szpilki ale ostatnio kupilam sobie przesliczne oficerki brazowe i jestem bardzo zadowolona bo wygodnie na plaskim pchac wozek:-D

reklama

Załączniki

• SANY0018.JPG
    SANY0018.JPG
    83,1 KB · Wyświetleń: 43
Do góry