reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Oli zasypia sam zasypia w łóżeczku......albo w bujaku jak mu zabawa zbrzydnie i się znudzi.Czasami tylko potrzebuje przytulenia .biorę go wtedy na ręce..przytula się do cycy i od razu zasypia bez kołysania.Albo kładę się z nim na łóżku, przytulam do siebie, szepczę do uszka, głaszcze po główce i też bardzo szybko zasypia:-D:tak:
A tak śpi...

A to z wczoraj...tylko zobaczy aparat i od razu wytrzeszcz:-D:-D:-D:szok::szok::szok:Zobacz załącznik 70478

czesc dziewczyny.pisze teraz bo wczesniej niedao rady maly zajmuje mi caly czas.gdyby niema to nawet bym niemiala jak sobiezjesc.
ja mam 25 lat tzn w sierpniu skoncze
ja z ciaza mialam troche inaczej niz wy.chcialam zajsc w ciaze ale mialam z tym problemy.staralismy sie rok czasu i potem mialam takie badanie ktore jednoczsnie jest zabiegiem i dopiero po tym zaszlam w ciaze. takze pelny rok przed zajsciem niepiam alkoholu i wogole uwazalam na siebie bo czekalam na upragniona ciaze.
tez uzywam tego aspiratora do odciagania pokarmu-jest swietny wszystko dokladnie odciaga.
Esti Olis slodki jak zwykle.
moj kamilek spi na poduszecce ale takiej prawie plaskiej od jakis dwoch tygodni ,wczesniej spal calkiem plasko.
w poniedzialek ide z kamilem na szczepienie i na bioderka.

Ależ sie rozpisały dzisiaj. Płodnejakie w te piątki bywacie. Ja dzisiaj zaliczyłam dwie rozmowy w sprawie pracy i padam na pysk, to jednak jest wykanczające. Musiałam mame poprosic o posiedzenie z Dawdem ale ona tak uwielbia wnuka, ze w podskokach przybiega do niego.
Co do lat to ja mam 29 a w listopadzie bede kończyć 30;-). Kurcze zastanawiam sie kiedy mi uciekły te 15 lat, ktore miałam zaczynajac pierwszą klase w szkole śr. Jeszcze je doskonale pamietam aż tu bum i juz scia sie konczy i ści sie zaczyna.:-p

Oliś to taki sam model jak Dawidek a Tobi..... mojego kolegi syn wazy 8 kg a urodził sie w sierpniu ;-). Ja myśle, ze on teraz zacznie zwaliać, bedzie jadł np co 4-5h. W sumie wyglada naprade fajniutko jak bobasek, mnie sie takie dzidzie podobają. Moje szczeście konczy w poniedziałek 2 miesiace i wazy 5200g, bardzo ksiazkowo tyje i rośnie bo nosi ciuchy na 6/9 miesieczne dzieci.

Ojoj Eaterka Oliś jest przeuroczy, tak samo jak wszystkie styczniowe dzieciaczki. A ja mam lat 24 ale juz 2 kwietnia koncze 25, boszee jaka ja juz stara jestem:-D a o dzidziusia z mezem staralismy sie ogolnie 9 miesiecy i juz bylam prawie zrozpaczona a tu niespodzianka i zaszlam w ciaze lecz poronilam w lutym ubieglego roku:-(pozniej conajmniej pol roku kazano nam odczekac ale kiedy naj mniej sie spodziewalismy znow zaszlam w ciaze, i to byla najpiekniejsza chwila w moim zyciu a zaszlam po pierwszej miesiaczce od poronienia

Hej ja mam 26 lat, w czercu skończe 27..to już niedługo..Czytałam was i już myślałam ze jestem najstarsza ale Pumi, Pandi i KKamalodz zdaje się ze mnie przebiłyście...My staraliśmy się o bobaska 3 miesiące, ale szczerze mówiac to myślałam ze się dłuzej "pobawimy" a tu tak szybciutko takie szczęście nas spotkało...:-):-):-):-):-):-):-)

Esti a Oliś jest zachwycającym dzidziusiem...Jak oglĄDAM wasze zdjęcia to aż mi łzy ze wzruszenia lecą..On jest taki cudny i te wielkie oczka....słodycz....

reklama
To jest Piotruś, brat stryjeczny Dawidka (syn rodzonego brata Marka), starszy o dwa miesiace.
Piotrus.jpg
a to moje szczęscie.
Dawidek (261).JPG
Trochę są do siebie podobni.

Do góry