reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Myszorka to jest wlasnie ten bol tych tabl!!!:wściekła/y:i boje sie je zaczac brac bo mozna krwawic ile wlezie i jeszcze bardziej a moze nie byc jej wogole:nerd:dziwna sprawa dlatego mysle i nastawiam sie nad inna met.anty:dry:moj Kuba tak samo ma jak Gabi:blink:czuje sie wyspana i zadowolona:-D

reklama
DSC03770.JPG

dzisiaj rano w łózlu rodziców

Basia ja miałam okres 3.marca ale nie leciało ze mnie ciurkiem tylko takie właśnie wzmożone plamienie, przez dwa dni taki normalny przeciętny okres i jeden zowu plamienia, w sumie 4dni i po wszystkim :laugh2: a teraz minęło 30dni i cisza... obym dziś dostała bo umre z nerwów!! :wściekła/y:

Dziuba a moze po porodzie pomimo 1 okresu nie jest to takie regularne....wiesz tak jak na poczatku jak dziewczynka staje sie kobieta i moze trzeba czasu??!!:sorry2:i nie denerwuj sie kobito:angry:

a co innego ? jak sie karmi???? ja jeszcze jestem przed zabiegiem zaplanowany na wrzesnia usuniecia nadrzerki (boje sie jak piorun nie wiem co? jak? gdzie?) i tez dlatego nic inneg mi nie zaproponowano
dla mnie tym bardziej jest to dziwne ze z Kokunia nie krwawiłam cholera mnie bierze.....

STO LAT STO LAT STO LAT spełnienia nanaj nanaj skrytrzych pragnien i marzeń

Ja z Niemiec sobie sciagnelam.Ale od "znajomej znajomej"-za grosze doslownie.Wozek byl urzywany przez miesiac.Dostali nowy i ten sprzedali.150euro za niego dalam.Stan idealny :tak:Jestem super-zadowolona!I zastanawiam sie czy go juz dzis nie wyprobowac.W sumie to pogoda kaprysna ale mam cieplutki spiworek do niego wiec chyba sie skusze :tak:

basia czy te wszystkie suplementy moga uzywac tylko kobiety nie karmiace??? moj maly juz zaczyna sie nie miescic w gondolce mimo ze mam spora :-) a w sportowym bedzie wiecej widzial :-D
ja dzisiaj znowu dostalam plamieneia a mialam wtedy kiedy dziuba ale biore te tabl. i mam tylko plamienia.

reklama
najlepsze życzenia urodzinowe-mnóstwo szczęścia i uśmiechu na twarzy!sto lat,sto lat!!!!!Wszystkiego najlepszego Mili :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Do góry