reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

my sprawe opieki nad Kuba na szczecie mamy zalatwione bo tesciowa bardzo pomaga i popilnuje go jak my oboje bedziemy w pracy takze super:tak:my na next szczepionke wybieramy sie dopiero 5 maja takze jeszcze troszke;-)mysle ze jak dzieciaczki dobrze reagowaly na pierwsza szczepionke to na 2 tez:tak:Dziuba Twoj mezczyzna jest marynarzem???;-)dolaczam Wam zdjecie mojego Cudenka:-p

reklama
a te cudotwórcze czopki są dostępne bez recepty czy trzeba poprosić ładnie pediatrę??
Basia, tak, pływa na statkach, jest mechanikiem wachtowym (hmm, no jakoś tam bo co chwilę robi jakieś kursy i awansuje na wyższe stanowiska a ja juz się gubię... :baffled:)

oto Kuba:-)

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    73,4 KB · Wyświetleń: 28
  • 2.jpg
    2.jpg
    70,5 KB · Wyświetleń: 28
Basiu usmiech Kubusia jest powalajacy a jaki podobny do ciebie. Niema to jak zdrowe usmiechniete dziecko:-)
Moj natomiast dzis wyje od rana:wściekła/y:. A jutro idziemy na pierwsze szczepienie i az sie boje jaka szopke jutro odwali:-:)-:)-(

widać przy brwi też poobijana i podrapana na policzku, zdolna wpadła na to ze można się samookaleczać! moja Martyna też tak ma często :tak:

reklama
Do góry