reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Ogórki surowe jem od dawna.
Szczepionki robimy 5 w 1, w następny poniedziałek druga.
Dzidzia wspominała o spotkaniu. Jestem za! jakieś pomysły? Napiszcie czy w ogóle chcecie, kiedy możecie, gdzie waszym zdaniem najlepiej.

reklama
Asia poczytaj i dowiedz się dokładnie czy przy Twojej umowie pracodawca ma prawo zwolnić Cię, bo normalnie przysługuje Ci wychowawczy i masz prawo wrócić do pracy kiedy zdecydujesz, a le jak masz umowę o współpracę to sie nie znam...

dziuba ale pracodawca nie musi chyba wyrazić zgody na urlop wychowawczy...zależy to od jego dobrej woli...:nerd:
chodzi mi oczywiście o urlop płatny...

:-)czesc dziewczyny .po wczorajszym ciezkim dniu(z powodu swedzacych dziasel kamila) stalo sie cos niesamowitego Kamilek przespal cala noc spal od21.00 do 6.00 bez ani jednej pobudki. do tej pory w dzien niespal prawie cale a w nocy budzil sie co dwie godziny na jedzenie i od 3.00 niespal juz wcale.
ja tez ide z kamilkiem na szczepienie w czwartek ,na pierwsze bo niemial gdyz mial zoltaczke i bylismy w szpitalu a poniewaz dostawal antybiotyk w szpit. to trzeba bylo odczekac dwa tygodnie odskonczenia antybiotyku.
Mili super ze sie wreszcie postawiliscie babce
sluchajcie z tymi zabkami to jednak prawda nasze maluszki beda mialy niebawem pierwsze zabki .wydawalo mi sie ze to za wczesnie na zabkowanie ale moj sasiad ma rowny miesiac starsze dziecko od mojego kamilka i juz mu sie przebija pierwszy zabek.:szok:
viburcol najlepiej stosowac godzine przed szczepionka

Super esti !! :-D:-D

Kubuś chyba też będzie niebawem miał ząbki, bo paluszki wciąż wędrują do buziaczka. No i się ślini. Teraz grzecznie spi więc mam chwilę dla siebie. Idę zaraz po Julię do przedszkola, więc korzystam z chwili ciszy idealnej w domku.
Dziś mój Jakubuś ma 3 miesiące, duży z niego chłop;. Jutro wreszcie dowiem się ile waży i mierzy !:-D

reklama
Esti właśnie doczytałam gratulki, cieszę się , że oliś zdrowiutki i , ze rośnie jak na drożdżach teraz to z niego rozczochrane chłopisko :tak::tak::tak:

Dzidzia Julek śliczny i Natalka z ta kaczuszką wygląda słodko:tak::tak::tak:

Do góry