sylka_k
mama styczniowa 2008
no jesteś esti ty pisałaś o higienie wanienki dla dziecka, czym to można myć?
a penta dlatego że lepsza, czy droższa?
a penta dlatego że lepsza, czy droższa?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Szamponu Emolium mi trochę szkoda do mycia wanienki....a ze bambino Oli nie może to znalazł zastosowanie:-)
Esti ciesze sie ze Olis tak ladnie przybral i ze jest zdrowy! Sylka ale z Ciebie laska
salik mnie w przyszlym tyg czeka imprezka z okazji chrzcin Kubusia i tez robimy w domu.zdjecia super!
nie wiem czy to zmiana otoczenia bo w domu bylam w glogowie ok 2 tyg czy moze ogorek surowy ktorego troche zjadlam
chce rozszerzyc swoja diete ale chyba nie moge bo nie zamierzam go tak meczyc
rano dostal czopka glicerynowego i kupka gotowa jedzonko i teraz spi slodko na brzuszku (uwielbia jak go przy tym klapie po pupce albo po pleckach)
na zabkowanie ponoc dobre sa gryzaczki z zelem chlodzacym;-)prosze nie przesadzajcie ze srodkami p-bolowymi;-)lepiej podajcie slynne czopki Viburcol

w zasadzie jak zaczęła wymieniać co mi zrobi z dań i pzrystewek to mnie już niewiele zostało hihih
to wielka odwaga w tobie drzemie

Bzdury. Jakie 16 tyg. Ja pracuje w firmie gdzie jest sztab HR i mam wyznaczony urlop macierzyński do 16 maja co znaczy - 18 tyg. 16 tyg. było za czasów SLD czyli kupe czasu temu. 18 tyg. jest juz od 3 lat.Jeżeli urodziłaś pierwsze dziecko, należy ci się 16 tygodni urlopu macierzyńskiego, jeżeli natomiast na świecie pojawiła się twoja następna pociecha, masz urlop dłuższy o dwa tygodnie. Gdybyś urodziła więcej niż jedno dziecko, twój urlop macierzyński przedłuży się do 26 tygodni. Taki wymiar urlopu jest zgodny z prawodawstwem Unii Europejskiej - z Dyrektywą Rady nr 92.85/EWG z 19 października 1992 r. w sprawie wprowadzenia środków niosących poprawę zdrowia i bezpieczeństwa w pracy pracownic w ciąży, pracownic, które niedawno rodziły lub karmią piersią.
Normalnie cuuudnie!Karmie ja po kapieli i spi do 5:00.Wtedy ja biore do lozka,karmie i spi do 9:00.Rewelacja.Jestem wyspana i zadowolona.
).Doskonala jest!