reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

oczka i brewki wlasnie ma po tatusiu;-)ciagle podrapana a pazurki co drugi dzien obcinam, na nic potem beda sie glowami walic o co da, zanim naucza sie chodzic:-p
nadi ma juz z 800 zdjec, wydrkowalam z 300:szok: zanim skonczy roczek bedzie miala z 20gb zdjec!

reklama
ja daję do wywołania, co chwilę jestem u fotografa :)
no nic, mała wykąpana, moja psia córka druga wysiusiana wyspacerowana, wię zmykam ja do wanny, dziś śpimy razem z Martynią :laugh2:
miłego wieczorka i słodkich snów wsyztskim mamusiom i dzieciom

super, a Tobie Agnie gratuluje zdrowych i normalnych relacji z malza coreczka z P.M,
widac,ze dziecko nie musi ucierpiec, bo rodzice nie chca byc juz ze soba. a mozna wszystkim ulatwic zycie!

Kubusiu wszytskiego co naj!!!Ewa Kuba przekroczyl magiczne niby najgorsze 3 miesiace !!!;-)a moj Kubus tak sie cieszy zawsze nad ranem jak mowie do niego czy mleczko smakowalo hehe potrafi mnie rozbroic takim usmiechem:tak:az zapominam o tym ze mialabym ochote jeszcze troche pospac:laugh2:Anja Nadusia jest sliczna!!!:-)agne slodziutkie foteczki:tak:Dziuba a nie boisz sie ze Martynka sie przyzwyczaji do spania z Wami???;-)

Ost Fidelke znalazłam w H&M szukałam jej jak pamietacie i sie udało.
DSCN2038.JPG

DSCN2039.JPG

DSCN2040.JPG

DSCN2041.JPG

Jam Marek zobaczył NAdie to stwierdził, ze podobna do mamy. Basia uroczy jest Twoj maluszek.
Kupiłam małemu gryzaka i sprawdzili mi skore, mam suchą ale to juz wiedziałam i bardzo ładny koloryt skory :D. Jak Pani chciała dać mi probki to miała taki 25+ i mowi, ze ten dla mnie jeszcze za wcześnie, wiec jej mowie ale ja mam prawie 30 lat a Ta Pani i jej kolezanka :szok:. hihi

reklama
Wszystkie dzieciaczki cudne!
Dziuba
te czopki to Viburcol są bez recepty i dobrze dać 1 godzinkę przed szczepieniem
Agnie jak 4 na 5 to znaczy że masz dobrze nawilżoną skórę
Albi u nas w H&M są takie zielone, beżowe i dżinsowe
Też chciałam Olisiow kupić ale te 3-6 miesięcy....topi sie w niej i na pewno głowa mu nie urośnie do lata aż tak bardzo

Do góry