reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

esti, W sumie dobrze, jakbym miała się ciapać regularnie jakimiś kremami, to bym wymiękła :-D A tak to od czasu do czasu, bo ja leniwa jestem ;/

reklama
dziewczyny czym myjecie glowki dzieciaczkom?
Albi swietny zakup maly super w niej wyglada.:tak:
a ja mam chwilke.kamil nakarmiony i zasypia sobie w lozeczku .jeju jakbym chciala zeby ta noc byla taka jak poprzednia:tak:

Ja zrobiłam ponad 1000zdjeć cyfrówką a mąż 3 klisze artystycznych.
A zdjęcie formatu 60x40 wisi u nas na ścianie w dużym pokoju
kasia ja myję szamponem nawilżającym EMOLIUM
Agnie ale to nie znaczy,że nie możesz nie używać kremów..nawilżający powinien być używany codziennie i powinno to wejść w nawyk..........dzięki temu skóra będzie lepiej odżywiona i pracujesz już teraz na jej wygląd za parę lat

Wszystkiego najlepszego dla Kubusia!!!
Przesliczne male robaczki. Ja skore mam bardzo sucha , stosowalam rozne kremy i nic, Esterka moglabys polecic jakis bo Ty ekspert jestes:-)

dziękujemy mili, agnie i pozostałym z Was, które pamiętacie o Kubusiu !!

Padam dziś z nóg. Idę spac. Czuję, żę ciężka noc przede mną bo Julcia zaczyna pokasływac i przed kilkoma minutami zwróciła na łóżku i cała pościel i poduszki do wymiany :( Mam nadzieję, że noc będzie spokojna. I że Kubuś się niczym nie zarazi od Juleczki :(

A ja ostatnio mialam z loreala i z olay i sie nie sprawdzily , moze zle dobralam bo chyba nie umie dobrac odpowiedniego dla siebie, potrafie stac godzine w sklepie i sie zastanawiac nad kremem a mojego meza wtedy szlak trafia a ja sie stresuje i zawsze zly wybiore:crazy::-D

Mili spróbuj tak jak pisze Albi z LaRoche Lipikar Syndet,-jest bardzo dobry lub z Vichy - Nutrilogie lub polskiego odpowiednika Vichy-IWOSTIN, Dermedic Labolatorium - krem intensywnie nawilżający,BanDi - serum intensywnie nawilżające
Musisz kupować do cery suchej kosmetyki intensywnie nawilżające...czyli tonik +krem.Tonik jest bardzo ważny.
Oczywiście podkład też powinien być nawilżający i zawsze pod podkład stosujemy napierw krem nawilżający

reklama
Do góry