reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
wiktor tez w foczce tylko i to od 5 msiesiecy juz po bardzo szybko sie w wanience nie miescil ale on juz sobie sam siada w foczce podnosi sie wiec jak zacznie siedziec tokupie mu pod pupe taka mate zeby sie tylko nie slizgal i bedzie ok narazie jeszcze foka jest ok.

Oli super jest my na basen bedziemy chodzic jak sie rozpogodzi bo dzisiaj znowu burza byla teraz juz tylko kropi...

A my wróciliśmy trochę zmoknięci bo nas deszcz złapał.Byliśmy ze znajomymi,którzy maja półtorarocznego smyka i Oskarkowi bardzo się spodobał nowy kolega.A teraz leży na tapczanie i dokazuje chociaż powinien już spać.
A Dawiś w kąpieli i Oliś nad wodą rewelacyjni.

dziewczyny a jednak jeszcze wpadłam, mam pytanko odnośnie mleczka.
mojej Zosi powychodzily na rączkach takie czerwone,strupkowate plamki i jestem pewna ze to od mleka-chyba ma alergie ma bialko, to teraz najlepiej żebym kupila jej to mleko ale hypoalergiczne?
bo juz sama niewiem:confused:
nic nowego jej nie wprowadzałam do diety oprócz tego mleka.
w sumie to tylko w nocy karmie ją piersią i to tylko raz,bo niechce mi sie robić modyfikowanego:no::cool2:

co radzicie?

reklama
Do góry