reklama

wreszcie Was doczytałam...
joooaaa - jak dla mnie też troszke za świecący makijaż, i ja bym osobiście zrezygnowala z tego różowo-łososiowego cienia do powiek... ale ja tak szczerze też chciałabym postawić na ciemne oczy które maluję dość mocno na co dzień, a usta mniej podkreślone (bo mówi sie ze albo jedno albo drugie) - ale to Ty masz sie czuć dobrze, w końcu to Twój dzień!!
jeny, Thomas taki malutki i ma takie śłiczne dołeczki widoczne już!!
Wiktorek w okularkach jak mafioso prawdziwy!! genialnie!!
moja dzis usnęła w pół minuty, nawet mleka nie dostała, pewnie zaraz się obudzi głodomor!! lecę do wanny póki mam chwilkę, kurcze normalnie ostatnio mi dnia brakuje żeby wszystko załatwić!!
agnie - śłicznie wyglądasz w ciemnych wlosach, poważniej i w ogóle świetnie!

joooaaa - jak dla mnie też troszke za świecący makijaż, i ja bym osobiście zrezygnowala z tego różowo-łososiowego cienia do powiek... ale ja tak szczerze też chciałabym postawić na ciemne oczy które maluję dość mocno na co dzień, a usta mniej podkreślone (bo mówi sie ze albo jedno albo drugie) - ale to Ty masz sie czuć dobrze, w końcu to Twój dzień!!
jeny, Thomas taki malutki i ma takie śłiczne dołeczki widoczne już!!
Wiktorek w okularkach jak mafioso prawdziwy!! genialnie!!
moja dzis usnęła w pół minuty, nawet mleka nie dostała, pewnie zaraz się obudzi głodomor!! lecę do wanny póki mam chwilkę, kurcze normalnie ostatnio mi dnia brakuje żeby wszystko załatwić!!

agnie - śłicznie wyglądasz w ciemnych wlosach, poważniej i w ogóle świetnie!
pam200
Styczniowa mamusia Oskara
A ja właśnie wcinam czereśnie.

Nie pisz takich rzeczy, bo mi żołądek się skręcaA ja właśnie wcinam czereśnie.
pam200
Styczniowa mamusia Oskara
Może Ci trochę podesłać??????????????

Dzięki, ale czereśniami się już przejadłam, tylko taka głodna jestem iMoże Ci trochę podesłać??????????????

reklama