reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Witam.
Mała poszła spać bez smoka wczoraj i szybciutko zasnęła. Troszkę się kręciła w nocy, ale dziś uśpiłam ją bez problemu wołała troszkę smoka, ale zasnęła w 2 minuty i to wcale wozić jej nie musiałam, tylko wystarczyło jak ponuciłam.

Natka a może Zosia ma zapalenie gardła?? Celinka z bolącym gardłem ładnie jadła, ale strasznie gorączkowała, musiałam po podaniu czopka dać jej nurofen w syropie aby zbić gorączkę.

Aga Wiki słodki i jaki pulchniutki, będzie z niego duży chłopak:-D

Pawimi super zakupy, ładne te bodziaczki. A macie takie bodziaki dla dziewczynek??? Ja szukam dla małej prawdziwej białej bluzki takiej koszulowej, ale tylko dla chłopców są:-(

Pam ale Ci mały pospał, moja śpi półtorej godziny;-)

reklama
Witam.
Mój śpi już prawie 2 godziny.A ja pomyłam już sobie okna, uprałam firanki i ogarnęłam trochę chałupkę.Zostało mi jeszcze okno w jego pokoju ale nie chce go obudzić więc machnę je jak wstanie.Jeszcze tylko poodkurzam i koniec na dziś.Obiadek wstawiony więc mam chwilkę luzu.
U nas pogoda taka sobie dość ciepło ale pochmurno.Ale krótki spacerek zaliczyliśmy.
Natka zdrówka dla Zosieńki.
Aga Wiki jak zwykle słodki.
Pawimi super zakupy.Też muszę się wybrać i obkupić młodego na wiosnę.

my bylismy na zakupach, maly teraz po obiadku zasypia , zjadl ze smakiem cala swoja miseczke zupy fasolowej :-) a jutro bede robic tortille przepisu estery

fajnie ze wasze maluchy tyle spia moj tylko 30 minutek czasem mu sie zdazy dluzej ale przewaznie spi 30 minut ;/

chcialam wpasc na chwilke i sie przywitac..mam nadzieje ze u was wszystkich wporzadku i ze maluchy tez...buziaki

a ja jeszcze z prosba..mozecie pomoc i zaglosowac na synka mojej znajomej...glosowac mozna raz dziennie...bardzo bym prosila jesli mozecie to glosujcie w jak tylko mozecie czesto..konkurs trwa zdaje sie do pazdziernika ..bedziemy wdzieczne za kazdy glos ...dziekuje

http://www.babyexpert.com/Gallery/happy-chappy/450975/gallery

Ostatnia edycja:
hej, ja dzisiaj znowu na pokazie byłam tym razem jakieś kołdry i poduszki z wełny itd.
mały pomagał tacie dzisiaj rozstawiać kino domowe jak wróciłam to się okazało, ze cos zle podłączyli i nie działa he he:-)
pawimi super te ciuszki najbardziej te body mi się podobają:-)

domimo ale mały ma super włoski i jakie juz długie:tak:

jagna fajnie, ze celinka bez smoka zasypia :-)

pam jak mały dzisiaj spał w południe to też sobie porzadki wiosenne dokończyłam dobrze, ze tobie tez się udało!:-)

reklama
dzieki kochane!!! dzieciaki mi rosna jak na drozdzach...a maly juz w szczegolnosci...i zaczal mi juz mowic po malu..pojedyncze wyrazy ale zawsze ..nawet je sam..

Do góry