reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

No prosze :)
Czyli bedziemy miec same fajne dzieci - spykniemy za pare lat i bedxie Gaia wlosko-polska z Włoch i Jan Ragnar z Norwegii Polak - ciekawe gdzie beda mieszkac - chyba e hong Kongu :D

reklama
Tutti- ale super, będziecie mieli śliczne polsko-włoskie dzieci :)

Emenems- nieźle z korepetytorem

My z M poznaliśmy się na boisku szkolanym, ale w wakacje. Ja byłam na obozie, a w tym czasie moja siostra i przyjaciółka chodziły na boisko do chłopaków, jak wróciłam to i ja dołączyłam i poznałam M. Mieszkał 2 ulice dalej :p Ja miałam 14 lat, M prawie 17 i tak już prawie 11 lat jesteśmy razem. Taka szkolna miłość bo u nas gimnazjum i liceum w jednym budynku były to na korytarzach wciąż razem. Kanapki mi nosił :p

atkina- Anita, ładnie.

Ja mam Polkę, tzn Polę.

O to moja Młoda:
11196333_946478768729599_4344289095464582732_n.jpg

A dla dziewczynki to mam pełno: Sara, Melania, Emma - my mamy francuskie nazwisko więc pasują takie inne :)
Dla chłopca niewiele mi się podoba, ewentualnie Marcel lub Leon

Ale się nie nastawiam, bo przez te 1,5 tygodnia to różnie jeszcze może być

Byliśmy w Muzeum w bibliotece- u nas zawsze są jakieś atrakcje konkursy z okazji Nocy Muzeów, teraz były baloniki dla dzieci, takie te co figurki się robi i wata cukrowa. A do tego można było z dzieckiem zrobić jakieś bransoletki, breloczki. Fajnie, bo zachęcają dzieci do tworzenia, do sztuki :)

Załączniki

• 11196333_946478768729599_4344289095464582732_n.jpg
    11196333_946478768729599_4344289095464582732_n.jpg
    41 KB · Wyświetleń: 94
Matko jaka fajna !!!

Z natury nie widze nic dpacjslnego w dzieciach no ale to naprawdę wyjątkowa pannica !
Jakbym miała takie dxieci miec tez bym sie reprodukowała :D gahaha

No nieskormnie powiem, że nam się Polka udała. Mąż mówi, ze jak nam drugie takie ładne wyjdzie to robi portfolio :p haha

Emenems- mam tak samo, nie potrafie się zachwycać dziećmi i nie wierzę w powiedzenie, ze wszystkie dzieci są ładne- no niestety nie wszystkie :p Ale niektóre są baaardzo urocze.

Hehe noo tez się z tym zgodzę :) może jeszcze jak się nie ma dzieci to wszystkie fajne ale jak się swoje pojawia to człowiek tak się zako****e ze inne schodzą na dalszy plan :p

aktina- oj tak, dla mamy jej dziecko zawsze jest najpiękniejsze :)

P to taka typowa słowianka. Ale zachwycić się potrafię takimi ślicznymi ciemnymi z piwnymi oczami, albo blondaskami :)

reklama
Do góry