reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Kochane moda jest na szary;)

Emenems pewnie niema na co czekac;) u Nas roznica miala byc 4 latka a teraz to juz nawet niechce myslec jaka przepasc bedzie:/
I wiem ze mozna sobie chciec a zycie i tak to zweryfikuje:/

Wlasnie jestem w przychodni bo chce wolac skierowanie dla corki zeby zbadac jej trombofilie bo genetyk powiedzial ze dziedziczy jeden z tych dwoch moich genow...

reklama
A ja nie mam szarego wózka ;) ani fotelika. Mam granatowy po pierworodnym ;)

Co do różnicy wieku u mnie będzie 19 miesięcy ;) za jakiś czas Wam powiem jak się sprawdza :p
Póki co słabo to widzę, bo Simon zrobił się ostatnio bardzo przytularski i trochę mnie martwi jak zniesie konkurencję. Obecnie ma etap rączkowy i fazę na 'nie rusz to moja mama'. Także ten, może być ciekawie ;)

Dziewczyny wróciłam od ginekologa, no i on stwierdził, że nie będziemy ryzykować z tym moim okiem, więc czeka mnie cesarka. Z jednej strony się ciesze, bo nie oślepne, a z drugiej żałuję, bo chciałabym przeżyć naturalny poród.
No z Hanią wszystko okej, dobrze przybiera na wadze, ja od 3 tygodni przytyłam tylko 1 kg, więc też jest okej, no ale rozchodzi mi się spojenie łonowe. W zasadzie myślałam, że ból podczas chodzenia to kolka, no ale okazało się, że się myliłam i dobrze, że postanowiłam o to zapytać lekarza. Przepisał mi na to jakieś tabletki no i mam mało chodzić i nie dźwigać.
W zasadzie mam mieszane uczucia, po tej wizycie

Kalogr znalazłam Twoją historię i w tym przypadku cc to chyba najlepsze rozwiązanie. I nic się nie martw, że nie będziesz rodzić naturalnie. Serio znam lepsze rozrywki ;) a zdrowie najważniejsze :)

Firanka? W sensie ze co? :D

O takie cos :)

ImageUploadedByForum BabyBoom1446051802.163284.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1446051802.163284.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1446051802.163284.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 67
reklama
Do góry