reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Haha to niezle :-) moze wcześniej sie pomylili :-) ja nie wiem ile moja ma ale wiem ze mam dluuuuuuuga tak mi powiedziała ginekolog ale dokuczaja mi bole :-( chciala bym już miec za soba to wszystko

reklama
Mnie już wszystko boli:( plecy nogi spojenie pachwiny iii wszystko inne:)) pokaże Wam mojego synia muszę to zrobić bo dziś pierwszy raz zobaczyłam buzię zawsze się chowal:))

Dumna:))

Załączniki

• 1449000234305.jpg
    1449000234305.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 75
Ja smaruje sie 3 razy dziennie aktualnie mleczkiem do ciała nivea - bo sie skończyło z rossmana na rozstępy maz mi przywizie elancyl za tydzien jedzie do polski :)

Ja mam rozstępy na biuście biodrach lydkach i pod posladkami tylko na brzuchu nie mam Haha ;) a smaruje się od początku i nie działa no cóż :/
Zdjęcia fajne dziewczyny ;)

beti- no to super wieści :)

Ja się smaruję olejkiem z Musteli i też na razie nic nie wyszło. W poprzedniej ciąży miałam z rossmana i było ok.

reklama
ja mam i stare i nowe rozstępy no cóż będę żyć, będę jak tygrys w paski/cętki :p

Weruś jak już mówimy o Twojej sławnej już żyłce to nie wiem czy wiem czy może już gdzieś czytałaś ale np w czasie porodu SN mogą Ci popękać naczynka w białku oka lub możesz pęknąć aż do odbytu ;) w czasie CC krwotok, zatrzymanie akcji serca, zwisanie narzędzi nad twarzą, telepanie itp itd :D. Oczywiście to są najgorsze scenariusze ale tak się tej biednej żyłki uczepiłaś że się chichram cały dzień. gdzie ta żyłka ma pęknąć powiedz mi to może lepiej poczuję sytuację :D

Do góry