reklama
Tusiaczek2402
Moderatorka
To samo mialam pisac ;-) starszak demoluje mi dzis chate i niesmiertelnosc mu sie wlaczyla, wiec caly dzien nawet na tylku usiasc nie umiem 
Tusiaczek2402
Moderatorka
W czerwcu bedzie mial dwa lata. Miedzy chlopakami jest dokladnie poltora roku i 12 dni roznicy ;-)
AngelikaSabina
Zaangażowana w BB
A moj mi dal taka nocke dzis, ze myslalam ze w psychiatryku wyladuje, bo nie dosc ze nocka to dzisiaj pol dzien marudny, a musialam posprzatac i wiele rzeczy zrobic, a bylam wykonczona a on jeczal i jeczal. Cala noc sie budzil i potem sie smial i nie mogl zasnac. Musze codziennie karuzele z nad lozeczka zdejmowac, bo sie nauczyl patrzec w bok i patrzec sobie na nia i sie smiac i mi sie ciagle wygina jak na boczek chce go polozyc zeby mi zasnal. On uwielbia sie smiac jak nie chce zasnac haha urwis ale w nocy to nie tak do smiechu mi wtedy jest jak tak robi mi... Wykonczona dzisiaj bylam przez caly ranek ale jak sie wzielam za robote itp to mi przeszlo ale mialam tak zly humor ze myslalam ze kogos zabije 
Za pol godziny kapanie i lulu do lozeczka a ja odpoczne sobiw chwile i tez ide spac bo padne na twarz nie dlugo..
Za pol godziny kapanie i lulu do lozeczka a ja odpoczne sobiw chwile i tez ide spac bo padne na twarz nie dlugo..
niuniolek
Fanka BB :)
Ja dziś tez zmęczona jestem małego tez zaraz kapiemy butla i lulu , cos mi sie przestawił ze budzi sie w nocy o 2 tak to spał całe noce a od chyba 3-4 dni budzi mi sie o 2 :-/ damu więcej jedzenia na noc może bedzie spał
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
reklama
Moja wstaje o 24 i 4 na jedzenie to ka szczesliwa ze tak małoJa dziś tez zmęczona jestem małego tez zaraz kapiemy butla i lulu , cos mi sie przestawił ze budzi sie w nocy o 2 tak to spał całe noce a od chyba 3-4 dni budzi mi sie o 2 :-/ damu więcej jedzenia na noc może bedzie spał![]()