Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ogolnie lekarz spoko, pierwszy raz u niego bylam na usg. Badal mnie troche przez brzuch a troche przez pochwe, bo slabo bylo dziecko widac, albo z kolei tak sie ruszalo, ze tez nic widac nie bylo.Olivka a Ty jak po wizycie?
Ja w pierwszej ciąży tez sie rejestrowalam na wszystkim i jakies tam probki przysylali do domu. Niektóre bardzo przydatneAnkamaz wlasnie sie zarejestrowalamzobaczymy czy dostane
Gratuluje udanych wizyt!
J.w.No właśnie bo nie chciało mi sie czytać a raczej boje sie jak cos jest za darmobo zaraz beda mi przysyłać masę klamotow. Zaraz poczytam regulamin. A miała juz któraś profil ma czymś takim? Jakies przygody? Czy spokojnie mozna sie rejestrować?

no własnie o to mi chodzi żeby potem nie trzeba było w pore zrezygnować bo zaczna za coś aliczać aalbo beda graty do domu wysyłac. CHyba jednak dam sobie spokój. Pokazcie fotki czy fajne te prezentyja miałam,po porodzie dają w szpitalu do uzupełnienia, później wysyłaja próbki kaszek, słoiczki dostawałam, śliniaczki, z poradnikami co do danego wieku należy,np. jak wprowadzać jedzenie itd. no i kupa maili, ale czasem tez z ciekawymi informacjami
Teraz tez na pewno uzupełnię w szpitalu (czasem chyba trzeba samemu wysłać, a u mnie normalnie pielegniarki zbierały) ale podam inny nr telefonu, bo akurat telefonicznie później zawracali bardzo głowę z jakimis książeczkami, że za darmo a później się okazuje ,że trzeba zrezygnować z dalszych bo inaczej naliczają ci- tak koleżanka się wkopała
Danutka, mi piersi żaden ginekolog nigdy nie badał sam z siebie. Raz poprosiłam o skierowanie na usg, ot tak dla spokoju, to mi dał. To wszystko. Po zakończeniu karmienia tez mi nie badał.
Shaer 57/57?! to w ogóle można takie mieć? Co do kawy, to trzymam się wersji mądrych naukowców że "Bezpieczna, maksymalna dawka kofeiny w ciąży to 200-300 mg na dobę, co oznacza, że dziennie można wypić najwyżej 2-3 filiżanki niezbyt mocnej kawy". Biorąc pod uwagę że kofeina jest też w herbacie, kakao, czekoladzie itp piję maksymalnie jedną kawę
KolorowaMama, pocieszająca informacja
Aniay, jakbyś miała skąd pożyczyć taką lampę na podczerwień. Działa super. Tylko trzeba poczytać czy nie ma przeciwwskazań w ciąży.
Jak już wszystkie się rejestrujecie to i ja zobaczę co to wysyłają, ale raczej nie chcę kolejnych gratów![]()
moja babcia ma. Ale faktycznie super dziala.
jest wszystko w porządku dzidzia ma 6,73 i jest dokładnie 13+0 tydz. Ciężko było na początku bo się do nas obrócił tyłkiem. Ale jakoś lekarka dała rade wszystko pomierzyc. Mówiła ze chciałaby żeby wszystkie panie miały taki wynik, brała pod uwagę już test Pappa. Także jestem szczęśliwa 

Płci jeszcze nie udało się zobaczyć, ale za 3 tyg mam kolejna wizytę i prawdopodobnie już wtedy będzie widać. Dzisiaj mój mąż powiedział ze fajnie jak by była dziewczynka. A cały czas myślałam że liczy na chłopca
ale... Co będzie to będzie ważne żeby było zdrowe, dosłownie . Mi obojętne 
Właśnie, pokażcie zdjęcia tych gadżetów jak dostaniecie. Ten kocyk sensoryczny to może i fajny, tylko nie wiadomo jaki wymiar.
Co do badania piersi to widocznie na słabych lekarzy trafiam :/ kiedyś nawet zapytałam mojego gina czy po zakończeniu kp nie trzeba robić usg piersi a on na to "o zrobieniu usg piersi decyduje lekarz jeśli uzna taką konieczność". To na jakiej podstawie on ma uznać tę konieczność? Co, przez bluzkę widzi moje cycki? :/