reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
hej.ja się czuję jakby mnie ktoś całą noc kopal po całym ciele do tego zęby mojego syna męczą nas oboje od 5 są jęki i nie śpi. w nocy się rzucał. mój M klnie od rana bo ma dość jego marudzenie a ja nawet nie mam sily z synem wyjść na spacer. mi też się śniły jakieś koszmary i do tego te moje ataki paniki jeśli chodzi o duszności. nie wiem o co chodzi ale jak tylko czuje ze mi duszno zaczynam strasznie panikowac wmawiam sobie ze nie mogę oddychać mimo że tak nie jest i w rezultacie naprawdę ciężko mi złapać oddech.mam tak zawsze przy katarze w małych pomieszczeniach windach namiot auto i dziś w nocy też wybiegalam przed dom bo myślałam że się duszę. ja nie wiem chyba powinnam się leczyć.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

To ja chyba dziewiąta sie melduje:) my dopiero wstaliśmy, nawet mój M pospal do 10 no cud :) Ja jeszcze do konca noe wiem ale chyba mi przeszła choroba, gardło tez ok, zastosowałam miodek i cytrynke wieczorem. Kurde piersi mi rosną, nie jestem przyzwyczajona do takich dużych cycków i nie Lubie mieć takich :) wole małe :) Wczoraj to aż miałam gorące wieczorem - masakra jakaś ;)
Kolorowa na pewno na tym etapie ciazy spanie na plecach jest ok a pozniej pewnie dzidzius da ci szturchańca jak nie bedzie mu to odpowiadało z jakiegos powodu:)
Shaer motherhood dziewczyny polecają jako firmę do rogali. Ja mam innego ale na razie sprawuje sie super mimo ze bardzo go mocno tulę ;)
Jestem w czestochowie i jest tu milion pielgrzymek, dzis przychodzi warszawska. Wszystkie zbierają sie zeby do jutra dojść bo jest święto. Ciekawe jak nasza czoperka :)

Miłej i spokojnej niedzieli

Dzień dobry albo i nie. Ja wstałam z bólem głowy, w sumie gdybym wczoraj Piła, to bym nie narzekała, ale przecież jestem abstynentką.
Dziwne cicho w domu bez dziecka i tak pusto. Zaraz się zbieramy i jedziemy po małego do dziadków.
Miłego

Ja mam lenia. Siedze w gaciacn i koszulce i nic mi sie nie chce. Mlode sie bawi. Psy spia i ich widok mnie rozleniwia do reszty. Pogoda do dupy. Wypilam kawe i zjadlam grzanke na sile. Maluch w brzuchu fika. W nocy zaczelam sie budzic na siku :(

A jak zaczęliście temat to opowiem wam historie mojej drugiej kreski.
Ponieważ mega nie mogłam sie doczekać zeby sie dowiedzieć czy jestem w ciazy, a maz był za granica i siedziałam sama w domu postanowiłam zrobic test mimo iż było chyba tydzień do miesiączki a wszyscy radzą zeby sprawdzać w okolicy miesiączki bo wczesniej moze nie wyjsć nawet jak jest sie w ciazy. Ale nosiło mnie strasznie wiec mowię a najwyżej. Zrobiłam wiec test, doczekałam i ... dupa jedna kreska. Wkurzona wrzuciłam test do kosza i mysle sobie ze dobra to pierwszy miesiąc starania, raptem moze 5 seksow w czasie płodnym było wiec pewnie sie nie udało. Ale wieczór miała juz popsuty. Za godzinę czy półtorej mowię tak głupi ten test i wysunęłam kosz zeby popatrzeć na tego zdrajce a tu ... przyglądam się i jest druga kreska. Wyjęłam go z kosza no i faktycznie jest druga. Zasiało to we mnie cień nadziejo bo wiem ze po czasie test moze przekłamywać i wyniku nie bierze sie jako prawidłowy ale kilka razy w życiu jako młoda dziewczyna robiłam test i nigdy tak sie nie zadziało nawet po czasie. Środek nocy wiec nie mogłam jechac po kolejny test. Weszłam jak ciekawa1245 na jakies forum i pytam dziewczyn czy im sie tak zdarzylo o czy jest cień szansy. Było kilka przypadków ze kreska pojawiła sie po czasie iwszustkie te dziewczyny były w ciazy. Na drugi dzien miałam bardzo busy day i jakos po drodze do domu kupiłam te testy i tak wpadłam do domu szybko tu cos tam robie tu wycieram tutaj ten test mowię bach robimy i dziewczyny mija jakies 10 sekund a tu pojawia sie druga kreska!! Jezu tak zaczęłam krzyczeć ryczeć skakać i sie cieszyć ze ktos kto by to nagrał miałby niezły ubaw. No nigdy nie byłam tak szczęśliwa. Potem powtórzyłam kolejnym i kolejnym i każdy juz pokazywał od razu mojego Rysia:) Mężowi poeiedziala dopiero jak wrócił ale domyślił sie bo jak z nm rozmawiałam przez telefon to słyszał w głosie takie szczescie ze wiedział ze albo jestem w ciazy albo wygrałam w foto lotka 50 mln :)
Ah no to macie lekturę z rana ;) juz nie przynudzam. Ryczę znowu jak sobie to przypomniałam :)buziaki. Dla was

Ale ja wlasnie nie wstawalam raczej i potem nie moge spac i mnie to wkurza....
W ogole jakas taka zirytowana jestem. Wszystko mnie wkurza. Nic mi nie smakuje i jakas taka bez radosci jestem. M zapomnial wyniesc zupe do piwnicy wiec go opieprzylam, ale nic mi nie lepiej.
Jeszcze chce dac dziecku na imie Alex lub Aleksander albo Kamil, a ja chce Nikodem lub Julian ewenrualnie Tobiasz.
A Maks chce Filip albo... Bimber

reklama
Witam się i ja.
My pospaliśmy jakoś do 9.
Shaer, coś mi chyba umknęło. Skąd masz psy?
Ja rogala nie mam. Poduszkę do karmienia mam motherhood i trzyma się.
Ja tez śpię w różnych pozycjach, jak narazie jest ok. Mi waga od tygodnia, może dwóch zatrzymała się, uff. Ale na plusie ok 5 kg. Teraz doszłam prawie do wagi sprzed pierwszej ciąży więc nie jest źle. Spodni ciążowych nie potrzebuję. Mam jeszcze w szafie zwykle jeansy, które na podobnym etapie kupiłam w pierwszej ciąży. Dopiero jak z nich wyrosnę przejdę na ciążowki.
Ale kolejny raz jak zajrzałam do C&A na ciuchy ciążowe to spodnie tylko w rozmiarach 48 i 50. Nawet przed porodem bym się w nich utopiła. Nie wiem o co chodzi w tym sklepie. Dwa lata temu było tak samo.
No i ja też wstaję w nocy na siku regularnie i mega mnie to wkurza no zasnąć nie mogę poźniej :-( od dwóch dni przeciągam wstawanie do 4.40.

Dużo zdrówka i miłej niedzieli

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry