reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Lekarka powiedziała, ze krwiak jest bardzo mały, ze nie zagraża, ze odczytała itd
Ale jak sie martwię to da mi skierowanie do ginekologa i bedzie mnie do końca prowadził
No i nie wiem czy ten co sobie wg dałam mnie przyjmie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nutka13 ja mam to samo .. spac dzisiaj nie moge od 5 sie wierce i chodze po mieszkaniu juz ... dzisiaj to cala noc nie przespana a najgorsze ze zasnac spowrotem nie mozena bo za niedlugo do pracy trzeba wstac

Masakra całą noc sie wierciłam wstałam o 5 i w kompie siedze wrrry.A za tydzien po namiot niewiem czy dam rade....
jej ja tak samo dzis mialam, wstalam po 5 tylk sikac, i juz nie usnelam, dopiero po 7, dobrze, ze Corka spala do po 8

a my pod namioty za niecale 4 tygodnie, juz sie nie moge doczekac

Masakra całą noc sie wierciłam wstałam o 5 i w kompie siedze wrrry.A za tydzien po namiot niewiem czy dam rade....
jej ja tak samo dzis mialam, wstalam po 5 tylk sikac, i juz nie usnelam, poszlam zagrzac mleko i jakos dopiero po 7 usnelam, dobrze, ze Corka spala do po 8

a my pod namioty za niecale 4 tygodnie, juz sie nie moge doczekac

Lekarka powiedziała, ze krwiak jest bardzo mały, ze nie zagraża, ze odczytała itd
Ale jak sie martwię to da mi skierowanie do ginekologa i bedzie mnie do końca prowadził
No i nie wiem czy ten co sobie wg dałam mnie przyjmie

To idź sobie do ginekologa i będziesz spokojna:) jak małe to na pewno wszystko bedzie dobrze. Lekarz Ci potwierdzi i przestaniesz o tym myśleć :):)

To idź sobie do ginekologa i będziesz spokojna:)

Hahaha boszzz zeby to było proste juz dzis bym poszła
Niestety tak nie jest
Moj lekarz rodzinny wysyła list z zapytaniem czy ta pani dr mnie przyjmie
Jak nie to bede musiała isc do innego
O tez nie wiem ile sie czeka na taka cholera odpowiedz

reklama
O jej to faktycznie dziwnie i długo to prwnie trwa. No nic może się uda. Trzymam kciuki aby jak najszybciej. A ty się w tym czasie nie przejmuj.

Dziewczyny - te ktore przymowały duphaston! Prosze powiedzcie jak długo go przyjmowalyscie i czy po odstawieniu wszystko buło w porządku? Mi sie dzisiaj kończy i sie boję czy organizm sie nie przyzwyczaił a teraz zwariuje ...

Do góry