Lovi23
Fanka BB :)
Jak to... Tylko, że ja jeszcze dziś muszę wziąść luteine, nospe, magnez i witaminy. [emoji13]Najlepiej chyba wziąć leki po pobraniu krwi. Przynajmniej na morfologię tak lepiej
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak to... Tylko, że ja jeszcze dziś muszę wziąść luteine, nospe, magnez i witaminy. [emoji13]Najlepiej chyba wziąć leki po pobraniu krwi. Przynajmniej na morfologię tak lepiej
A to nie wiem w sumie, mi kazał wziąć wszystko dopiero po pobraniu.Jak to... Tylko, że ja jeszcze dziś muszę wziąść luteine, nospe, magnez i witaminy. [emoji13]
Moja znajoma cała ciążę słyszała że dziewczynka a na porodowce okazał się chłopakno i po badaniach...
wszystko ok, parametry idealne, ryzyko nemalże żadne...
płeć... tu ku mojemu zaskoczeniu - dziewczynka, oczywiście to na razie sugestia lekarza i jak zaznaczył wszystko może się jeszcze pokazać, jednak... chyba kiedy już określają to raczej coś o tym świadczy...
Czy któraś z was w poprzednich ciążach miała wstępne wskazania na inną płeć niż okazało się później?
;-)Moja znajoma cała ciążę słyszała że dziewczynka a na porodowce okazał się chłopak;-)
Wspaniałe wieści [emoji106] szybko poznałaś płeć, Ty masz termin koniec stycznia prawda? [emoji6] leci ten czas. A masz jakąś kolejną wizytę zaplanowaną?no i po badaniach...
wszystko ok, parametry idealne, ryzyko nemalże żadne...
płeć... tu ku mojemu zaskoczeniu - dziewczynka, oczywiście to na razie sugestia lekarza i jak zaznaczył wszystko może się jeszcze pokazać, jednak... chyba kiedy już określają to raczej coś o tym świadczy...
Czy któraś z was w poprzednich ciążach miała wstępne wskazania na inną płeć niż okazało się później?
Ja wyczytalam, że 12 godzin.A to nie wiem w sumie, mi kazał wziąć wszystko dopiero po pobraniu.
Ale właściwie czemu nie jesz po 18? 8 godzin wystarczy na czczo, a jak będziesz jakoś trzymać dietę przed badaniem to ono nie będzie takie wiarygodne. Powinno się przed krzywa jeść normalnie, jak zawsze tylko być na czczo, czyli 8 godzin przed pobraniem nie jeść
Wspaniałe wieści [emoji106] szybko poznałaś płeć, Ty masz termin koniec stycznia prawda? [emoji6] leci ten czas. A masz jakąś kolejną wizytę zaplanowaną?
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]