MartaSx
mama Oliwierka
Nic nie poradzimy [emoji23] ważne że dzieci rosną i są zdroweMój za płaski a Twój niby za duży. Strasznie głupie te kompleksy mamy [emoji6].
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nic nie poradzimy [emoji23] ważne że dzieci rosną i są zdroweMój za płaski a Twój niby za duży. Strasznie głupie te kompleksy mamy [emoji6].
U mnie ja widze, że mam większy brzuch i najbliżsi też widzą. Ale ludzie obcy też jak patrzą na mnie to twierdzą, że nie mam brzucha. W poniedziałek byłam u położnej zapisać się do szkoły rodzenia to też najpierw dopytywała się ze zdziwieniem który to tydzień (może myślała, że zrobiłam test i przybiegłam zaraz do szkoły rodzeniaU mnie nie widać [emoji85] aż mnie zaczynają drażnić komentarze "no jeszcze nie widać a przecież już połowę masz za sobą" "jesz coś?" "nakramiłaś swoje dziecko? Bo nie widać nic po tobie". Ja pierdziele.
O szacun, ładny brzuszekTo mój brzuch 19+1tc z Om z usg 20tc Zdjęcie kijowe bo jesteśmy na wakacjach i lustro tu bardzo wysoko [emoji23]Zobacz załącznik 1010161
No też piękny. Ja też robię foty ale co 2 tyg. Tak mniej więcej jeszcze 20 muszę zrobićO szacun, ładny brzuszek [emoji14] Mój z soboty [emoji14] co tydzień w weekend wale fotęZobacz załącznik 1010207
Mam obrzeki tłuszczowe i pomimo u mnie dobrych przepływów żylnych po konsultacji z moimi kardiologami doszliśmy do wniosku ze to najlepsze rozwiazanie, niestety to rzadka choroba i nie ma na niej badan prowadzonych u kobiet w ciazy.A Ty jakie wskazania masz na heparyne ?