Nic nie poradzimy [emoji23] ważne że dzieci rosną i są zdroweMój za płaski a Twój niby za duży. Strasznie głupie te kompleksy mamy [emoji6].
reklama
Koteczka01
Fanka BB :)
U mnie ja widze, że mam większy brzuch i najbliżsi też widzą. Ale ludzie obcy też jak patrzą na mnie to twierdzą, że nie mam brzucha. W poniedziałek byłam u położnej zapisać się do szkoły rodzenia to też najpierw dopytywała się ze zdziwieniem który to tydzień (może myślała, że zrobiłam test i przybiegłam zaraz do szkoły rodzeniaU mnie nie widać [emoji85] aż mnie zaczynają drażnić komentarze "no jeszcze nie widać a przecież już połowę masz za sobą" "jesz coś?" "nakramiłaś swoje dziecko? Bo nie widać nic po tobie". Ja pierdziele.
Celia89
O szacun, ładny brzuszekTo mój brzuch 19+1tc z Om z usg 20tc Zdjęcie kijowe bo jesteśmy na wakacjach i lustro tu bardzo wysoko [emoji23]Zobacz załącznik 1010161
Piękne brzuszki
a te komentarze ludzi to jakaś porażka..słuchać jednym uchem, wypuszczać drugim
ja mam raczej mały brzuch jeszcze, widoczny, ale jak ktoś nie wie to jeszcze może pomyśleć że się najadlam ;D ale ja w pierwszej ciąży do samego porodu nie miałam jakiegoś bardzo dużego, a synus taki chyba przeciętny, 3240g i 54cm
No też piękny. Ja też robię foty ale co 2 tyg. Tak mniej więcej jeszcze 20 muszę zrobićO szacun, ładny brzuszek [emoji14] Mój z soboty [emoji14] co tydzień w weekend wale fotęZobacz załącznik 1010207
Celia89
Naprawdę ładna foremna piłeczka 
Mój ma otoczkę ze słoniny
Mój ma otoczkę ze słoniny
Kundzia093
no ja 17+3 i +8 kg mi wjechało [emoji55]
Celia89
tez juz spory brzusio 
Mam obrzeki tłuszczowe i pomimo u mnie dobrych przepływów żylnych po konsultacji z moimi kardiologami doszliśmy do wniosku ze to najlepsze rozwiazanie, niestety to rzadka choroba i nie ma na niej badan prowadzonych u kobiet w ciazy.A Ty jakie wskazania masz na heparyne ?
reklama
W pierwszej ciąży na koniec kwietnia zaczął mi rosnąć brzuch a urodziłam w czerwcu. Także prawie do samego końca nic nie było widać. Obyło się bez ciążowych ciuchów.
W drugiej i trzeciej ciąży ubrania ciążowe się przydały ale raczej w tej drugiej połowie ciąży. A teraz 4 ciąża i brzuch coraz większy. Teraz 16tc i już bez ubrań ciążowych miałabym problem żeby coś włożyć na siebie.
W drugiej i trzeciej ciąży ubrania ciążowe się przydały ale raczej w tej drugiej połowie ciąży. A teraz 4 ciąża i brzuch coraz większy. Teraz 16tc i już bez ubrań ciążowych miałabym problem żeby coś włożyć na siebie.