Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czytałam toNo w ujjj pocieszające xd czyli że odtąd moje życie stanie się koszmarem na jawie xd ?
bezsenne noce już są, to aż strach się bać co dalej... Dziś się chyba z 500 razy w nocy przekręciłamJa to bezsenności nie mam. Góra 2 x łazienka. Ale śpię tak nerwowo xd ... no 12 godzin snu i mało żeby się wyspać.Czytałam tobezsenne noce już są, to aż strach się bać co dalej... Dziś się chyba z 500 razy w nocy przekręciłam
Coś wstydliwe te nasze chłopakiByłam na zdjęciu 4d masakra o 9 poszłam od 11 się zaczynało. O 9 już było 9 osób. Zrobiliśmy sobie listę ja byłam na 10. No i tak czekaliśmy z koleżanką. Wychodziłam o 14.20. Można było się zapisac na badanie usg albo na zdjęcie 4d które okazało się 3d. I robione na odczep może dlatego że za darmo. Mała miała rękę na twarzy nie chciała się pokazać za nic. A widziałam po lekarzu o ile w ogóle byl lekarzem że nie chce mu się uchwycic. Dał mi tylko takie. I potwierdził że dziewczynka i tyle. Ale była pierwsza pomoc, można było zdjęcie z brzuchem zrobić, położna laktacyjna. Zobacz załącznik 1035789
Ja mam dziewczynkę [emoji7]Coś wstydliwe te nasze chłopakiWe wtorek gin ze 30 min próbował zdjęcie mu zrobić w 4d i mam podobne z ręką...
Ja dzisiaj byłam ale nie mam zdjęcia bo schowany za lozyskiem od kilku tygodni. Śmiesznie to wyglądaCoś wstydliwe te nasze chłopakiWe wtorek gin ze 30 min próbował zdjęcie mu zrobić w 4d i mam podobne z ręką...
A no takJa mam dziewczynkę [emoji7]
Ale we wtorek idę do swojego lekarza.

Byłam na zdjęciu 4d masakra o 9 poszłam od 11 się zaczynało. O 9 już było 9 osób. Zrobiliśmy sobie listę ja byłam na 10. No i tak czekaliśmy z koleżanką. Wychodziłam o 14.20. Można było się zapisac na badanie usg albo na zdjęcie 4d które okazało się 3d. I robione na odczep może dlatego że za darmo. Mała miała rękę na twarzy nie chciała się pokazać za nic. A widziałam po lekarzu o ile w ogóle byl lekarzem że nie chce mu się uchwycic. Dał mi tylko takie. I potwierdził że dziewczynka i tyle. Ale była pierwsza pomoc, można było zdjęcie z brzuchem zrobić, położna laktacyjna. Zobacz załącznik 1035789