reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2020

Też się właśnie boje :D strasznie. Znając mnie to ja na bank coś odstawie. Jeszcze nie wiem co bo jestem tak nieobliczalna, że samą siebie zaskakuję :D Nie wiem zacznę mówić róznymy językami i obracać głową o 360 stopni XD Przy rozwarciu 7 cm stwierdze, że ja nie chcę i ucieknę na piechotę do domu, albo zacznę udawać zwłoki i ujj tnijcie już mi się nie chcę rodzić. Tyle możliwości :D
Ja odrazu na porodówkę biorę gifty dla pielęgniarek i położnych. Jakieś bombonierki i wino. Już wiem, ze po porodzie będę musiała je przepraszać XD

reklama
Ja odrazu na porodówkę biorę gifty dla pielęgniarek i położnych. Jakieś bombonierki i wino. Już wiem, ze po porodzie będę musiała je przepraszać XD
Aż tak :D ?
Mój nie mąż przeżywa ze mną kryzys małego dziecka.
Pytania z cyklu:
- Czemu rozwarcie ma 10 cm? A skąd oni to wiedzą? Mierzą linijką? A skąd natura to wie? A nie mogę mieć więcej 12 ? Nawet siatkówki w oczach mają rożne rozmiary.
-A po co poród boli? A nie może to być uczucie jakby ruchy dziecka idącego do wyjscia połączone z uczuciem robienia kupy?
- A co zrobią, jak wyjdzie mi głowka, a ja już nie będę miała siły na reszte? W razie cesarki będa wpychać ja spowrotem? i tp i td;D
Siusiu [emoji23][emoji23][emoji23]
Chyba i tak lepiej 1 niż 2 :D

Jeszcze by tego brakowało, żeby na tym forum ktoś kogoś oceniał.
Temat jak temat (taaaaa... :-))
Ja to się nad natura zastanawiam. Pierwsza córka prawie dwa tyg przed terminem, 2800, druga tydzień po i 3 kg z hakiem (nie pamiętam jakim). Reguły ni ma. A jak piszemy o kupie i dupie :-p to przy drugim porodzie jak pisałam nie zdążyłam na lewatywe i inne takie atrakcje. Dopiero po 10 latach zapytałam M czy przypadkiem hmnn nie wydałam na świat jeszcze czegoś. Dyplomatyczne twierdzi że nie pamięta.

Jeszcze by tego brakowało, żeby na tym forum ktoś kogoś oceniał.
Temat jak temat (taaaaa... :-))
Ja to się nad natura zastanawiam. Pierwsza córka prawie dwa tyg przed terminem, 2800, druga tydzień po i 3 kg z hakiem (nie pamiętam jakim). Reguły ni ma. A jak piszemy o kupie i dupie :-p to przy drugim porodzie jak pisałam nie zdążyłam na lewatywe i inne takie atrakcje. Dopiero po 10 latach zapytałam M czy przypadkiem hmnn nie wydałam na świat jeszcze czegoś. Dyplomatyczne twierdzi że nie pamięta.
Mnie to fascynuje, jak to dalej z tymi seksami będzie:p Się chłopak napatrzy i będzie się tam bał wkładać cokolwiek.

reklama
A widnieje po boku prawym temat ze zdjęciem obleśnego skrzepa. Ja takie rodzę przy okresie. Dziołcha się spytała, co to i co ma zrobić. Do szpitala nie poszła. Jadą ją jak burą su... :p Nawet mi się w takich wątkach nie chce odpowiadać. Sama nie wiem jak bym się zachowała na jej miejscu.

Do góry