Ja odrazu na porodówkę biorę gifty dla pielęgniarek i położnych. Jakieś bombonierki i wino. Już wiem, ze po porodzie będę musiała je przepraszać XDTeż się właśnie bojestrasznie. Znając mnie to ja na bank coś odstawie. Jeszcze nie wiem co bo jestem tak nieobliczalna, że samą siebie zaskakuję
Nie wiem zacznę mówić róznymy językami i obracać głową o 360 stopni XD Przy rozwarciu 7 cm stwierdze, że ja nie chcę i ucieknę na piechotę do domu, albo zacznę udawać zwłoki i ujj tnijcie już mi się nie chcę rodzić. Tyle możliwości
![]()
reklama
Celia89
Fanka BB :)
Aż takJa odrazu na porodówkę biorę gifty dla pielęgniarek i położnych. Jakieś bombonierki i wino. Już wiem, ze po porodzie będę musiała je przepraszać XD
Mój nie mąż przeżywa ze mną kryzys małego dziecka.
Pytania z cyklu:
- Czemu rozwarcie ma 10 cm? A skąd oni to wiedzą? Mierzą linijką? A skąd natura to wie? A nie mogę mieć więcej 12 ? Nawet siatkówki w oczach mają rożne rozmiary.
-A po co poród boli? A nie może to być uczucie jakby ruchy dziecka idącego do wyjscia połączone z uczuciem robienia kupy?
- A co zrobią, jak wyjdzie mi głowka, a ja już nie będę miała siły na reszte? W razie cesarki będa wpychać ja spowrotem? i tp i td;D
Chyba i tak lepiej 1 niż 2Siusiu [emoji23][emoji23][emoji23]
Jestem po wizycie. Synek ma 36 cm [emoji173] waga potwierdzona 750g [emoji173]
Wszystkie żyłki sprawdzone, paluszki, kręgi, aorta, serduszko, pęcherzyki w płucach, itp.
Normalnie wsio od A do Ż [emoji7][emoji7][emoji7]
Wszystkie żyłki sprawdzone, paluszki, kręgi, aorta, serduszko, pęcherzyki w płucach, itp.
Normalnie wsio od A do Ż [emoji7][emoji7][emoji7]
Jak dziewice to juz o dwójce pogadać nie mogą [emoji23][emoji23][emoji23][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Widzę, że tematy dzisiaj niewybredne![]()
Celia89
Przynajmiej swojsko
Patrzyłam na inne topiki to tam takie spiny mają dziołchy. Albo ktoś o coś głupiego spyta to od razu lincz i hejty lecą.
Aguara
Jeszcze by tego brakowało, żeby na tym forum ktoś kogoś oceniał.
Temat jak temat (taaaaa... :-))
Ja to się nad natura zastanawiam. Pierwsza córka prawie dwa tyg przed terminem, 2800, druga tydzień po i 3 kg z hakiem (nie pamiętam jakim). Reguły ni ma. A jak piszemy o kupie i dupie
to przy drugim porodzie jak pisałam nie zdążyłam na lewatywe i inne takie atrakcje. Dopiero po 10 latach zapytałam M czy przypadkiem hmnn nie wydałam na świat jeszcze czegoś. Dyplomatyczne twierdzi że nie pamięta.
Ja to się nad natura zastanawiam. Pierwsza córka prawie dwa tyg przed terminem, 2800, druga tydzień po i 3 kg z hakiem (nie pamiętam jakim). Reguły ni ma. A jak piszemy o kupie i dupie

Celia89
Mnie to fascynuje, jak to dalej z tymi seksami będzieJeszcze by tego brakowało, żeby na tym forum ktoś kogoś oceniał.
Ja to się nad natura zastanawiam. Pierwsza córka prawie dwa tyg przed terminem, 2800, druga tydzień po i 3 kg z hakiem (nie pamiętam jakim). Reguły ni ma. A jak piszemy o kupie i dupieto przy drugim porodzie jak pisałam nie zdążyłam na lewatywe i inne takie atrakcje. Dopiero po 10 latach zapytałam M czy przypadkiem hmnn nie wydałam na świat jeszcze czegoś. Dyplomatyczne twierdzi że nie pamięta.
Aguara
Mnie to fascynuje, jak to dalej z tymi seksami będzieSię chłopak napatrzy i będzie się tam bał wkładać cokolwiek.
Nie ma takiej opcji. Przetestowane. Chyba że zakochany w Tobie po uszy i będzie się bał że ci krzywdę zrobi. Wtedy celibat przez jakiś czas dopóki mu nerwica nie przejdzie.
reklama
Celia89
A widnieje po boku prawym temat ze zdjęciem obleśnego skrzepa. Ja takie rodzę przy okresie. Dziołcha się spytała, co to i co ma zrobić. Do szpitala nie poszła. Jadą ją jak burą su...
Nawet mi się w takich wątkach nie chce odpowiadać. Sama nie wiem jak bym się zachowała na jej miejscu.