reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2026

O, a możesz powiedzieć u kogo robiłaś ?
W Medi robią tylko na Malcie. Robi dr Paweł Gutaj. Co śmieszne, on potem ciął mnie na Polnej. 😆
Medi wysyła do Medfemina na Wojskowej. 1 i 3 trym robiły dwie różne panie dr, byłam zadowolona.
Robiłam jeszcze prywatnie (za czasów jak prowadziłam ciąże w medi i w klinice) u dr. Szymańskiego i muszę przyznać, że on był najdokładniejszy (w 20tc znalazł zdwojenie jednej nerki, co zobaczyli w szpitalu dopiero po porodzie).

reklama
W Medi robią tylko na Malcie. Robi dr Paweł Gutaj. Co śmieszne, on potem ciął mnie na Polnej. 😆
Medi wysyła do Medfemina na Wojskowej. 1 i 3 trym robiły dwie różne panie dr, byłam zadowolona.
Robiłam jeszcze prywatnie (za czasów jak prowadziłam ciąże w medi i w klinice) u dr. Szymańskiego i muszę przyznać, że on był najdokładniejszy (w 20tc znalazł zdwojenie jednej nerki, co zobaczyli w szpitalu dopiero po porodzie).
Dzięki! U Szymańskiego pamiętam jak mówiłaś że dokładny ale specyficzny 😁

Ma któraś z Was pakiet w medicover? Byłam ostatnio na wizycie i okazało się że w Krakowie nie robią prenatalnych co mnie mocno zdziwiło, bo wydawało mi się że takie coś powinno być w pakiecie…. Lekarka wypisała mi jakieś skierowanie na prenatalne ale nie wiem czy ono podchodzi pod te prenatalne na NFZ czy nie (nie widzę żadnej pieczątki NFZ). Spotkałyście się z taką sytuacją?
Mam medi i tam są różne pakiety, może Twój tego nie obejmuje akurat? Ale no nie wiem, zgaduję 😃

Ma któraś z Was pakiet w medicover? Byłam ostatnio na wizycie i okazało się że w Krakowie nie robią prenatalnych co mnie mocno zdziwiło, bo wydawało mi się że takie coś powinno być w pakiecie…. Lekarka wypisała mi jakieś skierowanie na prenatalne ale nie wiem czy ono podchodzi pod te prenatalne na NFZ czy nie (nie widzę żadnej pieczątki NFZ). Spotkałyście się z taką sytuacją?
Nie wiem jak jest w medicover, ale na przykład ja byłam normalnie prywatnie na wizycie u ginekologa i dal skierowanie na prenetalne na NFZ, też tam żadnej pieczątki nie było

Mam medi i tam są różne pakiety, może Twój tego nie obejmuje akurat? Ale no nie wiem, zgaduję 😃
No właśnie na pewno obejmuje 😆 mamy jakiś turbo wysoki… Ale „moja” lekarka jest taka mało ogarnięta mam wrażenie 🤡 no nic, zadzwonię na infolinie i zobaczymy co powiedzą :) zakładałam że sobie pójdę na dwa prenatalne 1szego trymestru (w medi i na NFZ), a teraz nie jestem pewna na co mi to skierowanie wystawiła w medi 😅

reklama
Do góry