Pasibrzuch
Fanka BB :)
Widze, że jednak coś w tym jest, ze jak na słodkie bierze, to będzie dziewczynka. kupiliśmy dzisiaj torebkę ciastek w cukierni i zanim doszliśmy do domu to 3/4 już przeniosło sie do mojego brzuchaPiszecie o zgadze to i mnie z wrażenia dopadła. I wiecie czym postanowiłam sie poleczyć? Babeczkami z bitą śmietaną i kiwia teraz babeczki się skończyły (hmmmmm..ciekawe kto zjadł całe 12 sztuk
) i samą bitą śmietanę w sprayu zajadam..
a zgaga jeszcze większa!

cześć dziewczynki
mi ginka powiedziała że teraz to dzidzia okręca się prawie non stopi to by się zgadzało z tym co czuję, bo co chwile puka z innej strony i "wypina" się w innym miejscu ;-)
Moja mała jakaś grzeczna, bo od początku ma główkę po lewej stronie, a nóżki po prawej, więc mój brzuch faluje

Witajcie :-)
A powiedzcie mi ... Chodzicie gdzieś na imprezy jakieś? Bo u mnie to wojna jest!! Twierdzą (maż i teście), że kobieta w ciąży nie powinna nigdzie chodzić...A czy moja ciąża to choroba?? Zanim była dzidzia chodziłam sobie 2 razy w tygodniu, żeby się rozerwać, a teraz nawet do pubu nie mogę ze znajomymi (gdzie jest zakaz palenia) na soczek wyskoczyć, bo KOBIECIE W CIĄŻY NIE WYPADA?????!!!!
Dobrze, że rodzice moi są za mnąI są jacy są obiecali, że w przyszłym tygodniu oni ze mną gdzieś wyjdą
Tzn oni ze swoimi znajomymi, ja ze swoimi i będą mieć na mnie oko... Tzn będą czym wrócić do domu
Miłego dnia!! Nie przemęczajcie się!!!!
e-milcia, mnie nikt nie zwraca uwagi. Pomijając, że padam dość wcześnie, więc mowy nie ma o nocnych nasiadówach. Ale od czasu do czasu umawiamy się ze znajomymi, oni piwko, ja soczek i jest w porządku. nie widze w tym nic złego.
mój dzisiejszy pomiar - 113 cm ...Ja tam mam juz 99cm w najgrubszym miejscui do tego wczoraj mnie swedziala jakby skora na plecach na dole jakby sei rozciagala..i szybko nawalilam oliwki i balsamu jeszcze bo sie tak boje ze popekam.Teraz bede chyba 5 razy dziennie smarowac!!!

Witaj
U mnie mamusia dyisiaj imieniny robi wiec najem sie dobrych rzeczy tylko pozniej na wage nie wchodzebo mnie denerwuje malpa jedna
Malutki dzisiaj leniwy jest mało sie rusza ,az mam stracha![]()
Ja się dzisiaj w nocy często budziłam, a mała lubi tańczyć właśnie w nocy, więc też myślałam, że może coś nie tak, bo nic a nic się nie ruszała. Ale za to nadrobiła później

Lekko nie jest to prawda, ja sama teraz mam już problemy z chodzeniem chociazby troche, po konsultacji z neurologiem wiem, że mogę 2 ostatnie mc -spedzić w łózku :/ nadmierna kifoza klatki piersiowej o sobie przypomina no i ucisk na nerwy + fakt, że dużo juz przytyłam a kruszyna byłam niezmierna przed ciążą ledwo 47 kg, w chwili obecnej dobiłam już do 60 kg więc szok dla organizmu wielki.![]()
Oj, to masz niefajnie :-( ja mam wiotkość stawów i problemy z więzadłami i tez już niestety odczuwam 13 kilo na plusie :-(
Ostatnia edycja: