reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam wieczorowa pora:-)
My dzis od rana aktywnie,rano grzybobranie,potem sprzatnie,potem goscie,a teraz szaleje na allegro i ebayu;-)

Milego wieczoru:-)

reklama
tak Tereska:tak:Nie marudz tylko sie mierz i daj znac:-D
uff..nie muszę sie zastrzeliwać :-D 96cm,czyli jeszcze nie taka masakra.

Dzień dobry :)kupiliśmy dzisiaj komodę do pokoju małej :tak: w poniedziałek ją przywiozą. a ze sklepu do domu zrobiliśmy sobie spacerek i przy okazji wdepnęliśmy do lumpeksu i kupiłam 3 pajacyk, za które w sumie zapłaciłam 3zł :szok: a potem okazało się, że u nas pod blokiem jest piknik (mamy bunkier w parku), więc poszliśmy z psem posiedzieć na piwku (tzn. M pił, mnie ciekła ślinka...) no i niedawno wrociliśmy. Niby nic, a jestem zmęczona :-(
a nasza komoda będzie w sklepie 8 października i już się jej doczekać nie mogę :-D taka zwykła rzecz,a jak cieszy... :-D

Witam na porannej kawie , jejku jak zazazdroszcze tym co moga sobie pospac poprostu nieprzytomna jestem , chumor do kitu , pogoda , jeszcze nie wiem bo ciemno.
Dziewczyny chyba znow alergi dostalam ta samo co mialam z Nicol cale nogi mnie swedza i pokazaly sie bolace zgrubienia , wyglada to tak jakby mnie cos pogryzlo , chyba w poniedzialek wybiore sie do lekarza po krem.

witam o poranku;-) u nas tez pogoda do kitu szaro buro i ponuro a do tego silny wiatr a ja z synkiem sama w domku bo maz do pracy musial maja inwentaryzacje;-( wczoraj kupilismy fotele no i masz 2 fotele a zrobilo sie przemeblowanie o 360stopni calego pokoju...ale jest super teraz no i miejsce na lozeczko juz jest:-) teraz poluje na wozeczek mam nadzieje ze sie uda go upolowac...:shocked2:pozdrawiami milego dnia a cos mnie gardelko pobolewa:no::no::no:

Cześć kobitki
ja juz po kawusi i śniadanku,
wyszłam z psem na łąkę i mi gnojek zwiał, musiałam go szukać i miałam przymusowo dłuższy spacer, wywiało mnie z każdej strony:wściekła/y:
no a teraz poluję na kombinezonik w necie a potem do kościółka, m dziś zrobi pyszne spagheti, a potem to nie wiem chyba słodkie leniuchowanie:-D:-D:-D:-D:-D
miłego dnia!!!

Witam dziewczynki:-)
Wczoraj w kinie bylismy i film dopiero po polnocy sie skonczyl..pierwszy raz od bardzo dawna poszlam spac tak pozno bo normalnie 21-22 juz w lozeczku leze:tak:i wstac nie moglam ale M mnie zmobilizowal zapachem jajecznicy:-)pyszna byla:-) i sloneczko u nas nawet wyszlo, M juz polecial motorem sie przejechac a ja sie wlasnie do kolezanki na kawke umowilam. Milej niedzieli:tak:

reklama
Witam serdecznie:-)
Późno dzis się melduję - jak na mnie - ale wrociliśmy od znajomych koło 24.00 - musiałam odespać i tak naturalnie się stało. ;-)
Korci mnie wybrać się do H&M koleżanka kupiła sobie piekną tunikę w ogóle nie na ciąże a leżała mi świetnie więc mnie teraz ciągnie tam.
Jedyne co mnie powstrzymuje to fakt,że
- nie pokanapuje niedzielnie wystarczająco ;-)
- kupię więcej niż tuniczkę jedną i potem będę żałować ile wydałam :-D

Miłego dnia! ;-)

Do góry