reklama
macy
Fanka BB :)
oczywiscie mowa tu o tym ze czuje ruchy tzn delikatne jakby postukiwanie,nie zadne tam mega kopniaki,a kiedys czytalam ze sa osoby ktore potrafia sie tak bardzo wsluchac w swoj organizm ze czuja ruchy dzidzi w 10tyg ciazy tez bylam zaskoczona i niedowierzalam ale wychodzi na to ze to mozliwe...![]()
To widocznie umiesz słuchać siebie. :-) Może właśnie tak jest. Ja tam nie mówię, że to niemożliwe, bo każdy siebie dobrze zna i wie, co mu w duszy albo w ciele gra. Moja mama też nie wierzyła, że czuję moje dziecię w 16 tygodniu, mówiła, że przy pierwszej ciąży to niemożliwe, ale ja swoje wiedziałam.

Anusia8309 to Twoje aktualne zdjęcie? Masz już taki brzuszek? Mój się też zaczyna powiększać z dnia na dzień i się zastanawiam, czy tam aby na pewno tylko jedna fasolina pomieszkuje... A jak jest u Was dziewczyny? Brzuszki rosną czy są jeszcze płaskie?
Ostatnia edycja:
patlesnand
Mamusia po raz drugi
Musisz poczekać na zaproszenie bo tylko w ten sposób można się tam dostać. Albo sama wysłać PM do założycielki grupy 

Anusia8309
To widocznie umiesz słuchać siebie. :-) Może właśnie tak jest. Ja tam nie mówię, że to niemożliwe, bo każdy siebie dobrze zna i wie, co mu w duszy albo w ciele gra. Moja mama też nie wierzyła, że czuję moje dziecię w 16 tygodniu, mówiła, że przy pierwszej ciąży to niemożliwe, ale ja swoje wiedziałam.
Anusia8309 to Twoje aktualne zdjęcie? Masz już taki brzuszek? Mój się też zaczyna powiększać z dnia na dzień i się zastanawiam, czy tam aby na pewno tylko jedna fasolina pomieszkuje... A jak jest u Was dziewczyny? Brzuszki rosną czy są jeszcze płaskie?
Tak to moje zdjecie sprzed okolo tygodnia :-) slyszalam ze w drugiej ciazy brzuszek szybciej sie uwidacznia tymbardziej ze ja w 1 ciazy mialam dosyc spory brzuch synus wazyl 4,070kg i mial 60 cm az sie boje jaka duza bedzie druga dzidzia bo slyszalam ze drugie dziecko rodzi sie wieksze od pierwszego itd

Cześć Kobitki, ale macie tempo:-) Ja niestety od wczoraj mam wymioty istna masakra, muszę leżeć nie robić gwałtownych ruchów i się nie napinać takie zalecenia lekarza ale jak to zrobić przy takim odruchu wymiotnym nierealne!!! Nic mi nie smakuje, wszytko śmierdzi coś strasznego. Najgorsze w tym wszystkim jest moja bezsenność nie wiem jak sobie z nią radzić już 2 tydzień praktycznie śpię około 2 h w nocy i koniec może macie jakieś dobre rady jak radzić sobie z bezsennością??
Ja dopiero na USG w lipcu więc jeszcze cały miesiąc dłłłłłuuugo
Ja dopiero na USG w lipcu więc jeszcze cały miesiąc dłłłłłuuugo
Anusia8309
Gosia_k23 ok odczytalam juz wiad pryw dziekuje czekam na zaproszonko:-):-):-)
Anusia8309
Ewa_1 w ktorym jestes tygodniu????wspólczuje
wg USG 8 a wg OM w 9.
Myślę że też już może takie mam doły bo leżę plackiem już ponad miesiąc i zalecenie leżenia jeszcze do połowy lipca jak bym chodziła może też byłoby lepiej sama nie wiem. Mam nadzieję że jutro już będzie trochę lepiej bo od wczoraj czuję się tragicznie.
Myślę że też już może takie mam doły bo leżę plackiem już ponad miesiąc i zalecenie leżenia jeszcze do połowy lipca jak bym chodziła może też byłoby lepiej sama nie wiem. Mam nadzieję że jutro już będzie trochę lepiej bo od wczoraj czuję się tragicznie.
macy
Tak to moje zdjecie sprzed okolo tygodnia :-) slyszalam ze w drugiej ciazy brzuszek szybciej sie uwidacznia tymbardziej ze ja w 1 ciazy mialam dosyc spory brzuch synus wazyl 4,070kg i mial 60 cm az sie boje jaka duza bedzie druga dzidzia bo slyszalam ze drugie dziecko rodzi sie wieksze od pierwszego itd![]()
Mój synek też był wielkoludem 3950g i 59 cm, więc też się trochę boję, jak duże to urośnie
. Masz już całkiem spory brzuszek.
Mój ujawnia się bardzo wieczorem, chociaż od kilku dni już i w dzień nie znika.
Ciekawe, jak będziemy wyglądać na finiszu
Ewa_1 współczuję. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej.
reklama
Anusia8309
oj to wspolczuje...na mdlosci to jedynie z moich sprawdzonych sposobow jedz malo ale czesto duzo pij...bezsennosc hmm moze wietrzenie mieszkania przed snem by pomoglo jakas muzyka relaksacyjna... no tak wiem jak to jest ja teraz drugi dzien z grypa leze a juz mam dosc a ty biena tyle czasu,badz silna dla malenstwa ...pozdrawiam trzymam kciuki za twoje lepsze samopoczucie