Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
do meza do pracy to taka najbezpieczniejsza teraz rozrywka jest dla mnie w tym tc hehe

leze i leze obijam sie jak zwierzeeeeeeeeeeeeeeee

w poniedziałek dzwonie do położnej sie umówic na spotkanie 
ja jak mam swój humorek to niestety siedze obrażona i tyle co M przychodzi i się przytula itp.
M nie lubi sie kłócić(co się ciesze że i też u nas rzadko kiedy bardziej powie się swoje zdanie ale tak normalnie w dialogu bez kłótni itp.)dlatego woli odrazu załagodfzić sytuacje
bardziej to ja jestem wybuchowa ale M już niepatrzy na to hehe bo wie że ja sobie powiem co mi gra i wtedy siedze cicho no i dzieki temu się tak niekłócimy
gorzej gdyby M miasł taki charakterek jak ja wtedy by było gorzej bo pewnie dwóch byśmy sobie "szczekali"a to nie jest za dobre

Sama dzisiaj też rybkę zasunę, żeby nie było. Największego mam smaka na śledzie w śmietanie ale mogę sobie co najwyżej pomarzyć bo tutaj już od lat szukałam i niet....
Ale jak w maju polecę do PL to tylko śledzie będę jadła! Aż mi te śledzie uszami wyjdą!
twardnienie od dołu do góry
spojenie łonowe(nieśmiać się prosze bo ja sama nie wiem gdzie to jest dlatego napisze w inny sposób jak mnie boli)czyli mnie boli okolice pochwy taka obolała hmm jakbym miała duuuuże siniaki bolące tak że chodzisz i czujesz każdy ból tak i niekiedy mam tam w środku takie dziwne kolki
no i też mam dół brzuszka taki obolały że jak wstane to czuje tak wiecie jakbym kółka robiła intensywne przy ćwiczeniach i tak wtedy ma się zakwasy w pasie tak ja mam na dole brzuszka
no i teraz nie wiem dlaczego tak mam co głównie jest tego przyczyna
co musze poczekać do 30 listopada
Nie nadrobiłam Was, nie da się tego ogarnąć
Wizyta we wtorek, będzie USG i będzie zdjęcie
KTG moja ginka nie robi
dopiero na porodówce będę miała... Z położną kontaktu też nie mam z racji tej że mieszkam na wsi i jako takiej położnej nie ma. Jest ok 20km ode mnie i ma mój region. Zobaczymy się dopiero po porodzie i powrocie do domu
Powiedzcie czy idzie poznać że Maluń obrócił się już główką?? Z tymi waszymi szyjkami to przeboje macie. Od którego tygodnia ginka będzie kazała mi przychodzić co dwa tygodnie?? I ile miałyście USG bo moja mi powiedziała, że tylko 3 się robi plus to pierwsze na stwierdzenie ciąży
i teraz właśnie będzie 3 tzn. 4 ze stwierdzeniem a jeszcze dwa miechy do końca

.... cały tydzień go nie było, przyjażdża na dwa dni i z tego jeden znowu go nie będzie, wrr...