dormark
Fanka BB :)
Witam poranniem ja chyba nie moge nic nie robic, bo jak sie narobie , posprzatam itp to ranno wstaje i czuje sie jak skowronek .Wczoraj nic nie robilam a dzis czuje sie jak bym przynajmniej na silowni z 5 godz nczwiczyla , caly kregoslup, nogi a nawet rece mnie bola .Ja nadal spie z meze , moze dlatego ze mamy duze loze 2m na 2m wiec miejsca jest sporo i jak tez jakos spokojnie spie , no nie liczac budzenia sie 20 razy w nocy na siusiu. Wszystki zycze slonecznego dnia.

Ja dzisiaj psychicznie wysiadam. Najpierw marudziłam że dziecko nadpobudliwe a od wczoraj echo
Cicho jak makiem zasiał. Zwariować można
Ja wybrałam opcję olewczą i działa. Nie mówię już mężowi, co mi dolega, co jest nie tak. Na jego pytanie - jak się czuję odpowiadam, że wspaniale, chociaż widzi, że wspaniale nie jest, bo przecież stękania się nie da wyeliminować. Kładę się wcześniej do łóżka niż on, udaję zimną rybę. I chyba widzi, że mam prawo się zachowywać jak on. Nie mam ochoty się już przez niego denerwować. Jak samo nie dotrze do niego, że musi coś zmienić, ja na siłę robić tego nie będę. Teraz najważniejsze jest dziecko - i tego się trzymajmy!
Lekarz powiedział ,ze mam wytrzymac do 34 tygodnia zeby dzidzius był bezpieczny
... ale mi tam nic na nią nie napiera - w dalszym ciągu ułożenie miednicowe 
opoczywaj i niestresuj sie
Beti- też mi poszło przede wszystkim w uda i w biodra.