Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
i musze reke smarowac kremem bo mam biale plamy po stanie zapalnym
a to od wody w irlandii...
od jakiegos czasu boli mnie pochwa mocne paarcie mam na nia ale dzis po spacerze w przychodni na 4 pietro masakra tak mnie boli i do tego plecy masakra:-(
Jak zacznę naprawdę rodzić to się pewnie tym nawet nie przejmie ;-)Labamba, może i racja. Jakoś wspólnie przeżyjemy.:-)Karoli gratuluję i życzę samych wspaniałych dni:-):-):-)
Jola, Macy ja odkąd mam rodzinę tak bardzo nie tęsknię, poza tym te Święta tak szybko lecą...No i jest skype
![]()
Nie lubię poniedziałku, co? Na szczęście jutro będzie nowy dzień.U mnie pecha jeszcze nie koniec, wylałam sobie jeszcze gorącą zupę na cycki i brzuch, na szczęście byłam w swetrze i on wszystko przejął. Na dodatek T. do mnie zadzwonił, że zgubił klucze od domu i mam się nie kłaść spać dopóki nie wróci. Niech ten dzień się skończy wreszcie![]()
jakieś sztuczne
U mnie pecha jeszcze nie koniec, wylałam sobie jeszcze gorącą zupę na cycki i brzuch, na szczęście byłam w swetrze i on wszystko przejął. Na dodatek T. do mnie zadzwonił, że zgubił klucze od domu i mam się nie kłaść spać dopóki nie wróci. Niech ten dzień się skończy wreszcie![]()

acha, niemożesz- dopiero teraz doczytałam.

Miejmy nadzieje, że to się nie sprawdzi, bo niewyrobie...
ale u mnie zaczęlo się w sobote
One tylko tak straszą, a pewnie najdłużej będą się trzymać w dwupaku. Ja co jakiś czas zaglądam do grudniówek i ich relacji ze szpitala. Część już się rozpakowała, a to przecież listopad! Za miesiąc nasza kolej. I worek z prezentami zacznie się sypać. Ja już się mojej smoczycy doczekać nie mogę.malga191., sandrq - wy się nie wygłupiajcie z tymi porodami![]()
A drugi sen był taki, że byłam w szpitalu i przy okazji za szybką zobaczyłam ultrasonograf, który jak się okazało wyświetlał moje dziecię. I to dziecię miało widocznego siusiaka. Mąż szalał z radości, a ja powtarzałam - przecież dwie lekarki mówiły, co innego. Później spojrzałam na maszynę jeszcze raz, a tam wpisane imię innej kobiety. Boję się już zasypiać.

ale byłby numer jakby się nam urodziły inne dzieciaki niż sobie je wyobrażamy.... pewnie na kogoś to padnie