Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Pychotka!!
Bo niedługo będzie post
Gdyby mój mąż tak za mną biegał... 
Główka do góry!!
)!! Ja ją doskonale rozumiem, bo wiem, że jej życie wygląda podobnie do mojego...
Ma męża, który ma pracę jaką ma, co 3 dzień znika na 24 godziny (zawsze są obawy czy wróci cały), po pracy leci do drugiej pracy, wraca zmęczony, Mała dokazuje, potrzebuje Taty, a niestety nie ma Go często gęsto, do tego ciąża, złe samopoczucie, Oliwka choruje, z brzuszkiem coraz ciężej... Joasia na pewno jest bardzo radosną osobą, zadowoloną z życia, teraz po prostu ma trudny okres... Na pewno cieszą ją uśmiechy Oliwki, nie jest tak jak piszecie... 

A co do Joasi... Na pewno się nie obraża, bo to już nie ten wiek (bez urazy)!! Ja ją doskonale rozumiem, bo wiem, że jej życie wygląda podobnie do mojego...
Ma męża, który ma pracę jaką ma, co 3 dzień znika na 24 godziny (zawsze są obawy czy wróci cały), po pracy leci do drugiej pracy, wraca zmęczony, Mała dokazuje, potrzebuje Taty, a niestety nie ma Go często gęsto, do tego ciąża, złe samopoczucie, Oliwka choruje, z brzuszkiem coraz ciężej... Joasia na pewno jest bardzo radosną osobą, zadowoloną z życia, teraz po prostu ma trudny okres... Na pewno cieszą ją uśmiechy Oliwki, nie jest tak jak piszecie...
Mnie też jest ciężko, szlak mnie trafia jak sama siedzę (dziś widziałam męża, rozmawialiśmy, ale przez ostatni tydzień, to widzieliśmy się może łącznie z 20 minut, mimo, że jest w pobliżu nie ma go dla mnie w ogóle!! Wiem, że to co robi, nie robi dla siebie tylko dla nas... Ale ciężko mi to zrozumieć, mimo, że rozumiem )
Wielu Panów naszych Forumowiczek pracuje na wyjazdach... Wam też jest ciężko, ale to jest ciut inne... Wasi Mężowie są daleko, a nasi są blisko, a mimo to nie mamy ich tak jak Wy...
Nic dziwnego, że Joasi jest ciężko...
Wierzę w to, że jak Wojtuś się urodzi, Janusz będzie w domku, to wszystko wróci do normy!!
Trzymam kciuki Joasiu za Ciebie!!!!A to się napisałam...
![]()
Agagsm bezsenność to moje drugie imię
Jak męża nie ma w domku, to nie mogę zasnąć... Może w końcu w nocy z soboty na niedzielę zasnę o normalnej porze, bo mówił, że będzie...:-)
A czy będzie to się okaże![]()
samej to mi się nawet TV nie chce pooglądać
tylko weź pod uwagę, że wadera w stadzie ma pierwszeństwo 

Naleśniki z serkiem z krówką 

Serek homogenizowany waniliowy z krówką 

;-)
i znowu się bardzo cieszę