My tez nie mamy slubu koscielnego tylko cywilny,z ochrzczeniem Sary nie bylo problemu(w Polsce) ale planujemy wziac koscielny na wielkonoc w Polsce,od razu zrobimy chrzciny w tym samym dniu.Ale to na razie tylko plany:-)
reklama
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
witajcie!
Odebrałam wyniki badan i zas mam podwyzszony cukier po glukozie i bakteria w moczuDzis wizyta, zobaczymy co mi ginka powie...
Mam nadzieje, ze mój małż da rade urwac sie z pracy, bo nie zdaze do lekarza.
W ogole przepraszam, ze mnie tu mało, ale mam kilka problemów...
i moja córa zapomniała jak sie spi w nocy:-(Nie mam juz na nic sił...
Miłego dnia!
asiowo cukrem sie odrazu nie przejmuj bo tak jak pisza dziewczyny za drugim razem może wyjsć oki.............ja w pierwszej ciaży też miałam wysoki cukier ....dostałam odpowiednią dietę (spotkanie z dietetyczką) i na tym się skończyło .....nie brałam żadnych leków;-)
Kartki ze spowiedzi to u nas norma... W dniu chrztu przed mszą trzeba było aktualne dostarczyć, żeby chrzest się odbył.
Czy u Was też taki upał, cały czas na dworze siedzimy, bo nie można wytrzymać...
Mmmmm..... ale Ci zazdoszczę, ja siedzę poubierana w pracy bo mi tak zimno
Wogóle zawsze byłam zmarzluchem, ale zauważyłam że teraz w czasie ciąży to jest koszmar
ciągle mi zimno brrrr... Czy wy też tak macie?? Pogoda za oknem fantastyczna:-)ASIAX
Fanka BB :)
Dawno mnie nie było, nadrobiłam tygodniowe zaległości ( 70 stron).
Mam zagrożoną ciążę więc leżę, od 5 tc okropnie bolały mnie piersi, tak że wyłam przy wstawaniu z łóżka, nie mogłam ich dotknąć, a dzisiaj jak wstałam nie bolą mnie wcale i strasznie się boję czy aby wszystko w porządku, wizytę u ginki mam dopiero we wtorek, chyba zejdę do tego czasu.
W pierwszej ciąży wcale mnie nie bolały więc nie wiem czy jest się czym martwić.
Przeczyłałam na jakimś forum że u jednej z dziewczyn zanik bulu piersi był objawem obumarcia płodu.
Jeżeli macie jakieś doświadczenia napiszcie, będę bardzo wdzięczna.
pozdrawiam
Mam zagrożoną ciążę więc leżę, od 5 tc okropnie bolały mnie piersi, tak że wyłam przy wstawaniu z łóżka, nie mogłam ich dotknąć, a dzisiaj jak wstałam nie bolą mnie wcale i strasznie się boję czy aby wszystko w porządku, wizytę u ginki mam dopiero we wtorek, chyba zejdę do tego czasu.
W pierwszej ciąży wcale mnie nie bolały więc nie wiem czy jest się czym martwić.
Przeczyłałam na jakimś forum że u jednej z dziewczyn zanik bulu piersi był objawem obumarcia płodu.
Jeżeli macie jakieś doświadczenia napiszcie, będę bardzo wdzięczna.
pozdrawiam
A
Asiowo
Gość
asiowo cukrem sie odrazu nie przejmuj bo tak jak pisza dziewczyny za drugim razem może wyjsć oki.............ja w pierwszej ciaży też miałam wysoki cukier ....dostałam odpowiednią dietę (spotkanie z dietetyczką) i na tym się skończyło .....nie brałam żadnych leków;-)
Dziekuje dziewczyny

Tak, tak wiem... juz to przerabiałam w 1 ciazy
jakos sie boje, bo przez to wylądowałam na patologii..., a teraz gdy jest Paulinka nie wyobrazam sobie tego, ale narazie o tym nie mysle. A te bakterie, pewnie dostane furalgin tak jak w 1 ciazy..., ale mamy kruchutko z kasą i nie wiem za co to ja kupie..., a jeszcze w niedziele mamy roczek małej
Debet w koncie uruchomiony jakos musimy przezyc ten kryzys... .Za 2 godzinki lece zobaczyc mojego bejbika

macy
Fanka BB :)
To trzymam kciuki za maluszka.Dziekuje dziewczyny
Tak, tak wiem... juz to przerabiałam w 1 ciazyjakos sie boje, bo przez to wylądowałam na patologii..., a teraz gdy jest Paulinka nie wyobrazam sobie tego, ale narazie o tym nie mysle.
A te bakterie, pewnie dostane furalgin tak jak w 1 ciazy..., ale mamy kruchutko z kasą i nie wiem za co to ja kupie..., a jeszcze w niedziele mamy roczek małejDebet w koncie uruchomiony jakos musimy przezyc ten kryzys... .
Za 2 godzinki lece zobaczyc mojego bejbika![]()
Daj znać, co i jak. Ja mam badanie jutro!!!zimno Ci bo siedzisz w zamkniętym budynku który nie zdążył się jeszcze nagrzać. ja tez tak mam, w pracy siedzę w swetrze, ale jak tylko wychodze na zew musze go ściągnąć bo jest tak gorąco.Mmmmm..... ale Ci zazdoszczę, ja siedzę poubierana w pracy bo mi tak zimnoWogóle zawsze byłam zmarzluchem, ale zauważyłam że teraz w czasie ciąży to jest koszmar
ciągle mi zimno brrrr... Czy wy też tak macie?? Pogoda za oknem fantastyczna:-)
reklama
P
patrysia*
Gość
ASIOWO daj znac jak na wizycie
no tak kasa kasa niestety aby dobrze preferowac w ciąży i dobrze badania zrobic to kasy idzie duzo ja już sama niewiem ile wydałam na leki wizyty i badania
no tak kasa kasa niestety aby dobrze preferowac w ciąży i dobrze badania zrobic to kasy idzie duzo ja już sama niewiem ile wydałam na leki wizyty i badania