Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
no to czekamy na wieści czy się coś zaczyna czy nie ;-) chociaż moje koleżanka z rozwarciem 2,5cm przechodziła miesiąc i musiała mieć poród wywoływanyHej wam,
Ja jeszcze w dwupaku.. szyjke mam juz calkowicie zgladzona i rozwarcie na 1,5cm... Po tym jak mi odszedl ten czop pomyslalam o Asiax jak jej szybko poszlo wiec myslalam, ze moze w nocy urodze a tu nic.. no nie moge sie doczekac tych skurczy! Teraz kiedy wiem, ze to juz lada moment naprawde bym chciala zeby sie zaczelo..
Pozdrawiam!
fajnie ze wszystko okCześć Dziewczyny, melduję się:-) Byłam dzisiaj na wizycie, wszystko ok. mały zapowiada się ok 4kgMa bardzo dobrą pozycję, oby się już tylko nie przekręcił. Głowka jeszcze nie zeszła w kanał, ale przy drugim dziecku może zejść gdy akcja się zacznie, więc mam się nie przejmować.
Macy, rzeczywiście mierzą stopień zanurzenia w kanale na 5części (ale słownictwa użyłam)
Po 37 tyg mam uprawiać dużo sexu i zaleca sie również jedzenie świeżego ananasa. Więc od razu kupiłam dwa;-)
Nie mam siły dzisiaj nadrabiać, więc życzę wszystkim spokojnej nocy![]()
No chyba tak, podobno moge urodzic w kazdej chwili a ewentualnie w ciagu najblizszych dni, no ale maly nie zdaje sobie z tego sprawy, ze ja juz taka
(ro)zwarta i gotowa bo buszuje sobie w brzuszku i chyba ani mysli wychodzic (wg meza woli zostac w brzuchu bo na zewnatrz za zimno).
Jezeli chce do jutra urodzic (zeby byc na wigilie w domu) to mam w zaleceniach duzo chodzenia i serduszkowania co mi bardzo pasuje ale jak dotad nie podzialalo... hmmm