F
Fiołek2010
Gość
Jolcia7777 no ja miesiac wczesniej mailam paciorkowca i jakies jeszcze inne paskudztwo.dostalam antybiotyk. a teraz paciorkowiec dalej jest i jeszcze ta ecoli. jesli chodzi o porod to ja wyczytalam ze dziecko na 99% sie zaraza przy porodzie i wtedy min dodatkowe 2 tyg w szpitalu bo podaja dziecku antybiotyk.ale ile w tym prawdy to nie wiem. aaa no i tym razem upomnialam sie tez o antybiotyk dla meza bo z tego ze ja wezme jak np bedziemy serduszkowac i znowu sie zaraze.a wczesniej nic mi gin o tym nie mowil...tak to jest...jak sie nie upomnisz to nie masz.
e_milcia moja lalunia w 30tc warzyła 1970 a w 36tc juz 3100;-) rosna nam te szkrabki;-)
Dorcia szpiegu jeden;-) hehe ale dobrze-trzeba byc czujnym.moj tez zawsze jak szykuje dla mnie niespodzianke to pierdółka niw ymyśli dobrej ściemy tylko się mota;-)
ja tez licze ze moj na wigilie przemówi ludzkim głosem;-)
e_milcia moja lalunia w 30tc warzyła 1970 a w 36tc juz 3100;-) rosna nam te szkrabki;-)
Dorcia szpiegu jeden;-) hehe ale dobrze-trzeba byc czujnym.moj tez zawsze jak szykuje dla mnie niespodzianke to pierdółka niw ymyśli dobrej ściemy tylko się mota;-)
ja tez licze ze moj na wigilie przemówi ludzkim głosem;-)

i pewnie jeszcze pyzy inaczej niż my tytułuje.. wredota 
. Babcia mojego męża do dziś zawsze pyta, czy ja obiad gotuję.