reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniówki 2010 !!

:-D:-D:-D

To widzę, że podobny problem i u mnie :-D

Siedzę w domu sama z Anią, mąż zabrał starszą córę i zamiast wykorzystać ten czas i dokończyć porządki to siedzę przed kompem ;-).

Macy właśnie dostrzegłam, że chyba z Gdańska pochodzisz? Rzut beretem ode mnie, bo ja z Pruszcza Gdańskiego ;-)

reklama
sylwia100 bardzo dobry pomysł, tylko dopisz ze w razie wygranej łup do podziału;-)

a ja dziś bylam na zakupach, troszkę probiłam w kuchni i teraz czuję że spojenie mi odpada...do konca dnia leżę i nic juz nie robie;-)

a ja rozwodze sie nad tym jak bardzo mi sie nic dzis nie chce...jeszcze bardziej niz wczoraj...
to całkiem jak ja:-D
:-D:-D:-D

To widzę, że podobny problem i u mnie :-D

Siedzę w domu sama z Anią, mąż zabrał starszą córę i zamiast wykorzystać ten czas i dokończyć porządki to siedzę przed kompem ;-).

Macy właśnie dostrzegłam, że chyba z Gdańska pochodzisz? Rzut beretem ode mnie, bo ja z Pruszcza Gdańskiego ;-)
Sprzątanie nie zajac ,nie ucieknie:-D
sylwia100 bardzo dobry pomysł, tylko dopisz ze w razie wygranej łup do podziału;-)

a ja dziś bylam na zakupach, troszkę probiłam w kuchni i teraz czuję że spojenie mi odpada...do konca dnia leżę i nic juz nie robie;-)
No to koniecznie musze napisac:tak:

Mój Oskar sie zabiera z babcią za ubieranie choinki,a ja czytam relacje z porodów -chyba lubie sie dreczyc:-D

Wcale, że nie sama :-p Ja też się obijam przed kompem :-p:-p:-p
I ja, i ja!!!;-):-) U nas byłby czas na obiad, ale do kuchni mam taaaaaaaaaak daleko. A jeszcze w planie placki ziemniaczane, to przecież kupa roboty, więc leniu****ę, ile wlezie. :cool2:Black w Gdańsku mieszkałam przez trzy i pół roku. I tam zostało moje serce. Jeśli wrócimy, to chcę tylko do Gdańska albo chociaż w okolice, bo mi się marzy teraz domek na wsi z ekologiczną uprawą warzyw i owoców. Nawet mogę owce paść.:confused2:

edit:
O kurtka wodna. Napisałam leniu****ę, a ten mądry sam sobie wygwiazdkował. :huh:Choroba.

musze wam cos wkleic....
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=0Bmhjf0rKe8"]YouTube- Surprised Kitty (Original)[/ame]
przeslodki!

Widziałam już tego kotka - jest rewelacyjny :)
Wykonałam plan :) zrobiłam dziś dwa ciasta i koniec moich przygotowan. W zlewie czeka sterta naczyń na mojego męża. Ja nie zmywam, nie znosze zmywac, on za to nie sprzata kibla i oboje jestemy szczesliwi :)

hejka dziewczyny :)

jak tam samopoczucie przed świetami?
bo ja własnie wróciłam z wizyty ostatniej u gina i...... mam 2 cm rozwarcia i lekarz powiedział że moge do kolacji wigilijnej nie dotrwać w domku :szok::szok::szok::szok:
mała waży 3300 g i juz wychodzi do mnie :szok:

kurczaki zaczełam się bać !!! nie wiem ciesze się a zaraz ogrania mnie panika i tak w kółko...... co robić co robić !!

jedno wiem na pewno...ide się wkońcu spakować !!! :laugh2::laugh2:

Asiowo, piękna ta choinka. Zostawili ją tak? Mi się bardzo podoba takie przybranie. Ile ma Twoja córeczka? Myślałam, że jest większa.

Dzieki za wszystkie komplementy w imieniu córci;-)Ma talent... :-p:-D
Córcia wczoraj skonczyła półtora roczku:tak:ostatnio nas rozbraja pod kazdym wzgledem:-p

reklama
jak tam samopoczucie przed świetami?
bo ja własnie wróciłam z wizyty ostatniej u gina i...... mam 2 cm rozwarcia i lekarz powiedział że moge do kolacji wigilijnej nie dotrwać w domku :szok::szok::szok::szok:
mała waży 3300 g i juz wychodzi do mnie :szok:

kurczaki zaczełam się bać !!! nie wiem ciesze się a zaraz ogrania mnie panika i tak w kółko...... co robić co robić !!

jedno wiem na pewno...ide się wkońcu spakować !!! :laugh2::laugh2:
Tysiolek, to dla Ciebie ma być ten gwiazdkowy prezent!:laugh2: A na pytanie - co robić - odpowiem: urodzić!!! ;-):-D Ja jestem ciekawa, jakie u mnie rozwarcie. Rano takie skurcze miałam, że mnie lekki strach obleciał. A mój synek tak się wczuł w rolę, że cały dzień pyta, czy możemy już jechać do szpitala, bo on by się chciał autobusem przejechać.:-D

Asiowo, teraz córcia będzie Was zaskakiwać każdego dnia.

Do góry