reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniówki 2010 !!

Asiowo no choinka boska:-D Ma dziecina wyobraźnię:tak:
Ja żadnej choinki nie mam ( ta piwnica taaaaak daaaaaleko) to mi ani Gwiazdor ani Dzieciątko ani Gwiazdka nic nie przyniesie:eek: ale za to listonosz mi przyniósł rachunki do płacenia. Wymarzony prezent nie ma co:-)
Minnie a nie nauczyli cię wierszyka: Na antryju na byfyju stoi szklonka czyju:p)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, to znowu ja :zawstydzona/y:
Potrzebuje Waszej pomocy, ale obawiam sie ze chyba nic nie da sie zrobic. Maszynka nie chce mi maku mielic :wściekła/y: Kurcze, nigdy z tego ustrojstwa nie korzystalam no i kurde chyba nie umiem jej obslugiwac, chociaz przeciez az tyle techniki tam nie ma :confused2: Mysle, ze ta tarcza z przodu ma za duze dziurki, sama nie wiem ?

Własnie dzwoniłam do lekarza ,bo moje pieczenie na dole nie przechodzi i kazał gynalgin aplikowac chociaz z 4 dni:tak:

Ja mam takiego lenia ,ze szok:szok:ale mam zalecenie zeby nogi zaciskac ,wiec jestem usprawiedliwiona z mojego lezenia:-D

Wymysliłam taka rzecz -nie robiłam prezentow swiatecznych w tym roku bo kasiorka jest potrzebna na co innego ,a ze na wigilii u tesciowej bedzie nas około 15 sztuk ,to pojade dzis do kauflandu i wysle dla kazdego po jednym zakładzie totolotka i zapakuje w koperty,akurat jutro losowanie :-Dchyba sie rodzinka nie obrazi -jak myslicie?czy lepiej juz nic nie kupowac?

Dziewczyny, to znowu ja :zawstydzona/y:
Potrzebuje Waszej pomocy, ale obawiam sie ze chyba nic nie da sie zrobic. Maszynka nie chce mi maku mielic :wściekła/y: Kurcze, nigdy z tego ustrojstwa nie korzystalam no i kurde chyba nie umiem jej obslugiwac, chociaz przeciez az tyle techniki tam nie ma :confused2: Mysle, ze ta tarcza z przodu ma za duze dziurki, sama nie wiem ?
Minnie, mogę Ci ten mak zemleć. :-) A tak poważnie, to może masz wymienną tarczę?

Roxeen - ja tam nigdy poscieli nie prasuje i tez jest git - jakos nawet do mnie wola :-D Chyba ze Twoja to exclusiv satynka? :-D:-D:-D
Moj z domowych obowiazkow tylko wynosi smieci, po drodze idac rano do pracy. Ale musze mu zastawic "pulapke", jak ja to nazywam, tzn. ustawic worek pod samymi drzwiami. Jakby sie o nie rano nie potknal, to by zapomnial :-)

skądś to znam ja też zastawiam takie pułapki ale bywają dni że i pułapki nie zauważy:-D
Dorciaa, mój też przemówił ludzkim głosem.:-) Może się boją, że ich ubijemy jak te karpie, jeśli nie przemówią.:-p:-) No i jak już tę torbę Ci ten Mikołaj jutro przyniesie, wklej zdjęcie. Uwielbiam wszelkie torby, torebeczki i torebunie. I jeszcze buty wszelkiego rodzaju. Takie ze mnie próżne nasienie.:rolleyes2:.
tak jest!:-D

Dziewczyny właśnie upiekłam schab z morelami mmmmm no po prostu pyyycha:laugh2::laugh2::laugh2: Szkoda, że nie wszyscy uznają mięso z owocami bo tyle tracą:tak: Idę dalej robić rybkę po grecku:laugh2::laugh2: Miłego:-D
a ja tak robię!tylko że nie na święta, i przyznam że bardzie smakuje mi ze śliwkami, a do tego sosik i kluski śląskie...mniaam:-Di dupa teraz mi się chce takiego obiadu:sorry:

Wymysliłam taka rzecz -nie robiłam prezentow swiatecznych w tym roku bo kasiorka jest potrzebna na co innego ,a ze na wigilii u tesciowej bedzie nas około 15 sztuk ,to pojade dzis do kauflandu i wysle dla kazdego po jednym zakładzie totolotka i zapakuje w koperty,akurat jutro losowanie :-Dchyba sie rodzinka nie obrazi -jak myslicie?czy lepiej juz nic nie kupowac?
jak dla mnie to świetny pomysł a nuż ktoś wygra!dopisz że jakby co to 10%dla dzidzi:-D

nogi mi dalej puchnę a po nocy wcale nie przechodzi:eek:mam kostki jak te babcie kościelne co im się stopy ledwo w butach mieszczą normalnie jestem małe słoniątko:sorry:

Sylwia pomysł jak najbardziej dobry ja bym była jak najbardziej za jego realizacją.

Witam dziewuszki :-)

Starszą córę posłałam z tatusiem w odwiedziny do pradziadków, a my z małą siedzimy w domku i leniu****emy. Mam dość przygotowań świątecznych. Zresztą i tak w tym roku się wycwaniłam i wszyscy goście, którzy do nas przychodzą przynoszą jakieś potrawy. Ja robię tylko krokiety, karpia i piekę makowca :-D. Żyć nie umierać. ;-)
Moja Julka w końcu zaczyna tolerować malutką siostrzyczkę i w domu robi się spokojniej. Problem jedynie jest jak małą karmię, bo wtedy Julka lata i drze się z zazdrości, ale zabawki działają cuda i umie się zająć sobą na te pół godzinki.

Wpadam życzyć Wam wszystkim ZDROWYCH I POGODNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA, ZDRÓWKA WASZYM POCIECHOM I TYM NARODZONYM, I TYM NA KTÓRE CZEKACIE ORAZ WSZYSTKIM CIĘŻARÓWKOM BEZBOLESNYCH I SZYBKICH PORODÓW :rofl2:

Asiowo super choinka :-D Paulinka jest zabójcza :-D

reklama
Do góry