reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniówki 2010 !!

A w temacie alkoholi: Maz mial dzisiaj losowanie "prezentow" w pracy, firma dostaje, firma funduje, mozna dostac naprawde roznosci. Zadzwonil mi, ze w tym roku wylosowal prawdziwego szampana i choc tez nie jestem fanka alkoholu, to mi normalnie slinka pociekla, a tu Sylwestra na bezalkoholowym bede musiala spedzic :wściekła/y:

A ja dziś kupilam nowy numer M jak mama i co... na pierwszej stronie piszą, że "łyk lub dwa" można szampana. Biorąc pod uwagę tu niedawno co niektóre wina i piwa serwowały na odstresowanie to lampeczka w te noc moze nie zaszkodzi... :-D:szok: taka lampeńka maleńka, takie mini pinci :-D:szok:

roxenn - Pumpkin ma miec CC tyle też wiem ale czemu dokładnie to nie jarzę. A ty masz już zaplanowane czy czekacie na ten cud?

reklama
Labamba, dobrze, że się odezwałaś. Z tym upychaniem bałaganu w pokojach to fajny pomysł jest. Że też nie wpadłam na to...:rolleyes2: A jeszcze mnie szlag trafił, bo był u nas dziś malarz. Sąsiadka zalała nam sufit w kuchni i ten miał dziś szkody naprawić. Pytałam, czy może mam zabezpieczyć coś czy jak. Powiedział, że nie trzeba. I teraz psia kość mam całą kuchnię w kropkach!
Jeszcze abgar i agagsm też chcą naturalnie ponoć :-D abgar to coś dziś skrobnęła ale agasm nic - cisza... moze sobie rozpoczęła tez..? :-D

w każdym razie macy mnie nie pominęłaś... ja nie rodze w tym roku :rofl2:
Kaja, no Ciebie nie ujęłam, bo wiem, że 12 rodzisz. (Pamiętam, bo 12 urodził się mój synek i 12 braliśmy ślub, więc ja lubię 12). A do Agigsm zaraz wyślę upomnienie.

edit:
Aga odzywała się rano, a smsa mi z bramki nie chce wysłać. :-(

Minnie1, myślałam, że wiesz, że mak trzeba sparzyć. Moja mama go tam określony czas gotowała.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny a która rodzi 15 stycznia? Mam sentyment do tej daty, bo Julka się urodziła właśnie tego dnia, tylko że rok temu ;-)

Mój mąż ze starszą dzidzią wrócili, dzidzia wykąpana śpi a ja zabieram się zaraz za krokiety, tylko czekam aż mój luby w piecu napali cobyśmy przez noc nie zamarzli ;-)

Dziewczyny Wam się tak naprawdę spieszy żeby rodzić? :-p Ja Wam zazdroszczę, że chodzicie jeszcze z brzuszkami, że możecie pospać, że możecie zjeść normalnie, że macie czas dla siebie :-p

Roxeen, ja też się boję jak jasna cholera, że mogę mieć CC. Nie piszę, że Borcio fiknie, bo sama pisałaś, że przecież ma na nóżce pępowinę.

Oj tak, tak, ale w świątecznym ubranku.:-)

Z grzybkami.

A nam się tu na święta dzieci jak z worka wysypują. Monia z bliźniakami - jutro pewnie będę wstawiać. Anulka!!! z bliźniaczkami już po świętach, Nadineczka rozwarcie pełną gębą (jeśli może być pełną gębą :-p), Tysiolek ze śledziem w zębach pojedzie, ale niedopakowaną torbą... I jeszcze Ania98765 i Dormark codziennie mają skurcze. Kogoś pominęłam?

ze śledziami między zębami i makiem :laugh2:
cooooo tam przecież zebów mieć czystych nie musze - bo gdzie indziej będą mi zaglądać :tak::-p:laugh2:

Kaja_10 kuuurcze zapomniałam kupić nowgo numeru M jak mama szkooooooda - najwyżej kupie sobie już na porodówce hihih ;-)

ide troszke poleżakować co może wstrzyma się Mała do Pierwszego Świeta chociaż hihi ;-)
a mój M taki spanikowany że cały czas mnie obserwuje czy coś się czasem nie dzieje hihi - ale mam ubaw :tak: ten to już najchętniej by na pępkowe zapraszał :laugh2:

Po wizycie jestem. U malucha wszystko wporządku. Następna wizyta za 2 tygodnie. Lekarz stwierdził, że za dwa tygodnie to już będzie donoszone i będę mogła już rodzić. Z szyjką wszystko w porządku.

Co do sylwestra. Ja tam będę rozkoszować się bąbelkami z picolo :-D Truskawkowe :-)

Asiowo Choinkna oryginalna. A mąż stwierdził, że córka ma talent :-D

aga23 Czasem tak jest. Ale piwo generalnie muli. Co do porodu ja też mam sn.

paula3 ja to robię już powoli listę, tego co się napije jak już będę mogła :-D

Minnie1 a nie prościej było kupić po prostu gotową masę makową?

labamby pomysł na porządki jest boski i ja go kupuję.. tym bardziej, że od 2 tyg mam drzwi w pokojach. Dotąd uważałam, że to zbytek i po co i przed kim się zamykać i nie mielismy :-D
Tysiolek ty nie bądź taka wyrywna, tu ktoś juz pisał o chodzenie z 2 cm dłuższy czas... spokojnie :tak: lepiej wyslij po tę gazetę jutro.
macy - nie mam nic przeciwko 12 stycznia, mogę też jak Black rok temu 15 ;-), nie mogę tylko 14 bo mąż ma inwenture zaplanowaną w pracy :szok::-D:-D

Patrzcie jakie to kobiety dziwne są... Black nam zazdrości a my jej :-) nie dogodzi się nam :-)

Kaja zrozumiecie mnie jak do Was przyjdzie przemęczenie i żywy laktator wiszący non stop przy cycku :-D
Owszem cieszę się, że mam już malutką przy sobie, ale z brzuszkiem też mi było dobrze i w sumie już mi go brakuje ;-). Ale trzeciego szkraba sobie nie machniemy - nie myślcie sobie! :-D

Black, bo widzisz tak to jest, jak dzidzia w brzuszku to chce się mieć ją już na zewnątrz, a jak już jest na zewnątrz to czasami miałoby się ochotę z powrotem w brzuchu ją upchać ;-):-p:-D

Miałam się nie wysilać przed świętami, dałam sobie takie postanowienie i gucio z tego wyszło :sorry: Właśnie skończyłam urzędować w kuchni, ale jutro już się do niej nawet zbliżam. Co miałam zrobić to zrobiłam i jutro jest czas na słodkie lenistwo :-)

Zaraz wrzucę wiadomość od Moni :-)

;;;;
Oj tak, tak, ale w świątecznym ubranku.:-)

?
Mówisz i masz:-D:-D:-D Dla wszystkich pozostałych również :tak:
374aa7db7cc0cba5med.jpg

reklama
Morka golab the best:-):-):-)

a poza tematen dziewczyny macie jeszcze jakis sposob poza prysznicem i lezeniem na bol??ani to ani to nie pomaga a niechce dzwonic do gin bo on odrazu mnie wysle do szpitala a ja nie chce.... jak stoje i sie bujam na boki to mi troche lepiej za to wtedy czuje mala bardzoo nisko i bolesnie:-:)-( niewiem co robic

Do góry