macy
Fanka BB :)
MORKA!!! UMARŁAM ZE ŚMIECHU!;;;;
Mówisz i maszDla wszystkich pozostałych również
![]()

Jest cudowny!!!Kacha_wawa, ja już obrazek dla Moni szykowałam. Czekamy do jutra!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
MORKA!!! UMARŁAM ZE ŚMIECHU!;;;;
Mówisz i maszDla wszystkich pozostałych również
![]()

Jest cudowny!!!
Na mnie przed 1 stycznia nie liczcie - twarda jestem i Michasia ze stycznia będzie
Dziewczyny Wam się tak naprawdę spieszy żeby rodzić?Ja Wam zazdroszczę, że chodzicie jeszcze z brzuszkami, że możecie pospać, że możecie zjeść normalnie, że macie czas dla siebie
![]()

Ja miałam taki pomysł aby powiedzieć landlord żeby nam pomalowała, bo to w końcu jej obowiązek, ale jak wyobraziłam sobie tych irolskich malarzy to stwierdziłam, że wolę abyśmy sami to zrobiliLabamba, dobrze, że się odezwałaś. Z tym upychaniem bałaganu w pokojach to fajny pomysł jest. Że też nie wpadłam na to...A jeszcze mnie szlag trafił, bo był u nas dziś malarz. Sąsiadka zalała nam sufit w kuchni i ten miał dziś szkody naprawić. Pytałam, czy może mam zabezpieczyć coś czy jak. Powiedział, że nie trzeba. I teraz psia kość mam całą kuchnię w kropkach!.

Mi tam sie nie spieszy, ale z dnia na dzien mam coraz większe rozstępy i dzidziol przybiera na wadzeDziewczyny a która rodzi 15 stycznia? Mam sentyment do tej daty, bo Julka się urodziła właśnie tego dnia, tylko że rok temu ;-)
Mój mąż ze starszą dzidzią wrócili, dzidzia wykąpana śpi a ja zabieram się zaraz za krokiety, tylko czekam aż mój luby w piecu napali cobyśmy przez noc nie zamarzli ;-)
Dziewczyny Wam się tak naprawdę spieszy żeby rodzić?Ja Wam zazdroszczę, że chodzicie jeszcze z brzuszkami, że możecie pospać, że możecie zjeść normalnie, że macie czas dla siebie
![]()

Może jednak to jużkaja_10 nic mi tabletki nie dajaboli i mam juz tego dosc az mi niedobrze
( wrr