macy
Fanka BB :)
Paula, Ciebie to już wszystkie oczyma duszy na porodówce widziały. Babcię weź w nawias, bo się kobieta marwti. Wiem, że to dobijające, ale nic nie poradzisz. Ten typ tak ma. Może bezboleśnie przejdziesz poród, a może jeszcze się nic nie zaczęło? No i uwierz, że jak zajedziesz na porodówkę z dużym rozwarciem, nikt nie będzie na Ciebie krzyczał, tylko się cieszył. Teraz są trochę inne czasy.
Kubiaczka, fajny ten Twój gangster.
Kaja, niezależnie czy to Twój lekarz czy nie, koleżanka inteligencją się nie wykazała. Jakaś kretynka chyba, skoro Ciebie raczy informować o takich przykrościach.
Morka, a Pana Gołębia wysłałaś na emeryturę?
Anulka!!! Zastanawiałam się wczoraj, jak się czujesz. Podziwiam;.

Dorciaa, ja też szlafrok wyprałam. Tak na wszelki wypadek.;-)
Gosieekk, a może dziś podejdź do jakiejś położnej. Jeśli to wody, powinnaś być pod opieką.
Anka pewnie już swojego synka tuli. Tyle nam się grudniówek ze styczniówek porobiło. A pewnie to jeszcze nie koniec. Dobrze, że dziś już 29!
Lilka29, przez kolano czy jak?Dziewczyny stopień dojrzałości łożyska sprawdza się tylko za pomocą usg tak ?? Wkręcam się.
Kubiaczka, fajny ten Twój gangster.

Kaja, niezależnie czy to Twój lekarz czy nie, koleżanka inteligencją się nie wykazała. Jakaś kretynka chyba, skoro Ciebie raczy informować o takich przykrościach.
Morka, a Pana Gołębia wysłałaś na emeryturę?
Anulka!!! Zastanawiałam się wczoraj, jak się czujesz. Podziwiam;.
Nie tylko Tobie, nie tylko.Może ornitologiem powinnaś zostać??? co? A tak poza tym to nie powiem jakie skojarzenia mi się nasuneły...![]()

Dorciaa, ja też szlafrok wyprałam. Tak na wszelki wypadek.;-)
Gosieekk, a może dziś podejdź do jakiejś położnej. Jeśli to wody, powinnaś być pod opieką.
Anka pewnie już swojego synka tuli. Tyle nam się grudniówek ze styczniówek porobiło. A pewnie to jeszcze nie koniec. Dobrze, że dziś już 29!